Posty Ci nabijam... Takiego odpalonego 🤣DobrzanskiS4B5 pisze:Czyli jakiego Papol😂😂😂?Papol pisze:Moj bedzie juz za pare dni ... 1wszy odpale 😂
No i takiego silnika jak moj patent raczej nie ma w okolicach europy 😅
S4 B5 2.7 sedan by [DOBRZAŃSKI]
-
Panowie takie zjawisko
Pompa paliwa się ze mna bawi w kotka i myszke
Po przekreceniu kluczyka zabuczy raz na ruski rok i poleje się benzyna
tak to nie podaje,podczas krecenia rozrusznikiem to samo
Bezpiecznik,przekażnik dobry...ktoś wie o co tu chodzi?
Dodam ze przewody paliwowe listwy jeszcze wiszą lużno wiec nie ma ciśnienia na listwie

Pompa paliwa się ze mna bawi w kotka i myszke
Po przekreceniu kluczyka zabuczy raz na ruski rok i poleje się benzyna
tak to nie podaje,podczas krecenia rozrusznikiem to samo
Bezpiecznik,przekażnik dobry...ktoś wie o co tu chodzi?
Dodam ze przewody paliwowe listwy jeszcze wiszą lużno wiec nie ma ciśnienia na listwie

Ostatnio zmieniony 2018-11-07, 09:16 przez DobrzanskiS4B5, łącznie zmieniany 5 razy.
[ D O B R Z A Ń S K I ]
-
wiem że dobija,ale jak przewody są lużne przy silniku to powinna dobijać cały czas ,a tak się nie dzieje...mik-17 pisze:Chyba czas rozebrać auto na cześci103 strony tematu i to nie jedzie... chyba że piszesz na forum
aby mieć fejm na forumtemat powoi nudny jak od Papola...
Temat prosty. Pompa dobija ciśnienie kiedy potrzebuje :)
Temat nie ma tu bawić nikogo

Opisuje auto i mody dla siebie żeby mieć fajna historie
Proponuje też się tak pobawić częściami i modami jak ja

[ D O B R Z A Ń S K I ]
Sczerze to zwykłe piep..enie . Dla siebie to możesz w notesie opisywać. Kup se jakąś padakę 1.6 i ponaprawiaj bez pomocy forum. Dużo się nauczysz i nie będziesz pisać zbędnych postów. Potrzebujesz wróżbitę ze szklaną kulą ? Osobiście było by mi wstyd pisać z takimi pierdołami więc nie uważaj temat jako bawiący kogoś . Przewody luźne nie mają znaczenia, albo jest coś szczelne i generuje ciśnienie albo nie. Jak będzie grać to estetykę i podczepienie przewodów się ogarnie.
Na miejscu admina zamknął bym temat do czasu strojenia auta bo po prostu nie ma o czym czytać a temat nie wnosi nic nowego. Co się zmieniło ? wlożenie silnika ? nowe przepłacone graty ? kupienie taboretów ? ani to ultra lekie auto ani mocne jak na włożoną kase.
Kiedyś z ciekawością śledziłem temat ale teraz jest to tak emocjonujące jak... zrobienie codziennej rzeczy...
Mam podobny projekt tyle że nie 3.0 a 2.7 z rs4 i dopóki nie wypluje 600PS to raczej nie ma co opisywac... szkoda czasu forumowiczów
Na miejscu admina zamknął bym temat do czasu strojenia auta bo po prostu nie ma o czym czytać a temat nie wnosi nic nowego. Co się zmieniło ? wlożenie silnika ? nowe przepłacone graty ? kupienie taboretów ? ani to ultra lekie auto ani mocne jak na włożoną kase.
Kiedyś z ciekawością śledziłem temat ale teraz jest to tak emocjonujące jak... zrobienie codziennej rzeczy...
Mam podobny projekt tyle że nie 3.0 a 2.7 z rs4 i dopóki nie wypluje 600PS to raczej nie ma co opisywac... szkoda czasu forumowiczów

-
Temat moze przydlugi ,ale kazdy orze jak może,,troche spamu,troche napinek
ale.przynajmniej cos sie.dzieje i powstaje w chooj dobre auto
jakis 2.7 na.hybrydkach i glowicach 2.4 +ic+dp gdzie 80% modzonych 2.7 to juz ma w pl to fakt zaden wyczyn w tych czasach ,ale startu nie maja tu absolutnie zadnego i porównywanie jest śmieszne
,mik jak kazdy by miał takie podejście jak.Ty to na forach by byla pista i nic by sie nie.działo(przez choojsbuki juz i tak jest),wiec dej żyć
i niech sie dzije a jak przepatrzec nie możesz to.wystarczy tu nie zaglądać
Pozdr.

jakis 2.7 na.hybrydkach i glowicach 2.4 +ic+dp gdzie 80% modzonych 2.7 to juz ma w pl to fakt zaden wyczyn w tych czasach ,ale startu nie maja tu absolutnie zadnego i porównywanie jest śmieszne
,mik jak kazdy by miał takie podejście jak.Ty to na forach by byla pista i nic by sie nie.działo(przez choojsbuki juz i tak jest),wiec dej żyć

Pozdr.
RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
A ten co ? Masz tematy jakich malo ( twoje 600 prawdopodobnie nie powstanie nigdy) a o moim projekcie chyba nie masz bladego pojecia ... ale napisze ze takiego silnika jak mam teraz nie ma w pl na bank a i w poblizu nie znajdziesz... nie wiem czy to zawisc ? Nie odpalaj naszych tematow i nie sledz to moja rada...mik-17 pisze:Chyba czas rozebrać auto na cześci103 strony tematu i to nie jedzie... chyba że piszesz na forum
aby mieć fejm na forumtemat powoi nudny jak od Papola...
Temat prosty. Pompa dobija ciśnienie kiedy potrzebuje :)

Teraz na temat...
Wyglada to suuuuper Bart.... zadzwon do dziadka ...
-
-