Problem z pompą paliwa?
Problem z pompą paliwa?
dobra Panowie. idę na parking, wsiadam do auta, kluczyk, kręcę i... ee ee ee ee ...i nic
rozrusznik pięknie kręci.. do domu po vaga i zero błędów. pompa?
rozrusznik pięknie kręci.. do domu po vaga i zero błędów. pompa?
Ostatnio zmieniony 2011-03-30, 13:48 przez bartek75, łącznie zmieniany 1 raz.
alarmu brak. które bezpieczniki i przekaźniki odpowiadają za pracę pompy?
jeszcze jedno sportmile. za pierwszą próbą odpalenia auta motor lekko załapał, dosłownie na sekundę, a ja usłyszałem taki dziwny dzwięk z tyłu po prawej stronie (dziwny dzwięk, nie głośny ale usłyszałem bo nigdy takiego nie było
)
jeszcze jedno sportmile. za pierwszą próbą odpalenia auta motor lekko załapał, dosłownie na sekundę, a ja usłyszałem taki dziwny dzwięk z tyłu po prawej stronie (dziwny dzwięk, nie głośny ale usłyszałem bo nigdy takiego nie było
adam11000 właśnie przed robotą wpadłem na parking z kluczykiem serwisowym coby wyeliminować immo, próbowałem z niego odpalić i nic. dalej kręci.. przy przekręceniu zapłonu nic nie słychać żeby pompa podawała ale sam już nie wiem czy ją słychać czy nie. zgłupiałem 
edit:
byłem z moim mechanikiem. pompa umarła
edit:
byłem z moim mechanikiem. pompa umarła
Nie zakladaj drugiego tematu - bez sensu robic balagan.
Poza tym nazwa tematu "?" tez nie jest najtrafniejsza.
Poza tym nazwa tematu "?" tez nie jest najtrafniejsza.
bartek75 pisze:dobra. postanowiłem sam ją wyciągnąć. wykładzina, dekiel metalowy, pierścień dociskowy z tworzywa, przewody zasilanie-tłoczenie, kostka zasilająca iii po 20 minutach szarpania (po polsku)poległem.. pytanie. jak merytorycznie podejść do tematu? dekiel z mnóstwem przewodów hydraulicznych, każdy w inną stronę...podniosłem dekiel na jakieś 10 cm w górę
gdybym to kiedyś robił to na pewno nie zaśmiecałbym forum pytaniami. a jeżeli ktoś to robił to może podpowiedzieć żeby nie "odkrywać ameryki"
ktoś jeszcze podpowie co powypinać i w jakiej kolejności w miarę możliwości? dostęp do spodniej strony dekla mam. kosz pod kątem widzę w zbiorniku... spieszy mi się dlatego tak tutaj proszę o pomoc.
ktoś jeszcze podpowie co powypinać i w jakiej kolejności w miarę możliwości? dostęp do spodniej strony dekla mam. kosz pod kątem widzę w zbiorniku... spieszy mi się dlatego tak tutaj proszę o pomoc.
musisz powypinać wszystko i wyjąć kosz na zewnątrz
Na tym forum staramy sie udzielac konkretnych i sensownych porad, Ty jak na razie tluczesz posty...
Na tym forum staramy sie udzielac konkretnych i sensownych porad, Ty jak na razie tluczesz posty...
Ostatnio zmieniony 2011-03-30, 15:18 przez adam11000, łącznie zmieniany 1 raz.