S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm
-
Nie nie sa akurat na to co powstanie w grocie czarodziejaMiniol pisze:szlag, a czekałem na wynik strojenia na tych hybrydach![]()
turbin nie sprzedajesz moze?

[ Dodano: 2018-09-07, 11:49 ]
Haha tajne akta ...emilzizi pisze:Coś tam wiadomo.Savo pisze:Ja tez czekalem insie nie doczekalem
Ale projekt taki ze nikt nic nienwie
Tylko nie publicznie😉

[ Dodano: 2018-09-07, 16:47 ]
Jakas decyzje musialem podjac jak zostalem oszukany przez ZbychuBt czy jak mu tam ktory wcisnal mi silnik ktory mial dzialac i mial byc zakuty i niby przyjmowac 600 konia[ chyba tylko to auto stalo przy takim z moca 600]... a Bolo nie mogl wyjsc z podziwu jak ktos z ktorym znamy sie z forum mogl wcisnac komukolwiek taki silnik i jeszcze wciskac ciemnote ze sa kute korby ale kurw... chyba ktos je ukradl w Bola garazu bo ich nie ma .Savo pisze:Ja tez czekalem insie nie doczekalem
Ale projekt taki ze nikt nic nienwie
Pomijajac takich jak on dzialamy dalej i zrobimy cos innego
Papol jak jesteś taki uczciwy to opisz na szanownym forum jak chciałeś przekręcić GTO/Digitun przeciwko mnie wysłałeś mi w nocy info ze Krzysiek potwierdził ze wyjebałem cie na korbe wiesz co mi powiedział jestes
.....ty.
Ale od początku nic ci nie wcisłem prosiłes mnie dzwoniłeś 4 razy na dzień osobiscie go zawiozłem miał być do trzech dni montaż po 2 miesiącach dowiaduje sie ze nie ma sprezania krzywe zawory wasz komp zjebany czarne swiece gto hujowy program zrobił, tłoki miały byc frezowane od awracing są zwykłe itd...
.....ty.
Ale od początku nic ci nie wcisłem prosiłes mnie dzwoniłeś 4 razy na dzień osobiscie go zawiozłem miał być do trzech dni montaż po 2 miesiącach dowiaduje sie ze nie ma sprezania krzywe zawory wasz komp zjebany czarne swiece gto hujowy program zrobił, tłoki miały byc frezowane od awracing są zwykłe itd...
Czlowieku nie dosc ze gluchy to glupi... mam jak byk w histori jak wciskales bajke ze masz kute korby kute... a ty mi tu pierdoly wypisujesz ze ja gto przeciw tobie .. tak napisalem zeby uwazal na oszusta... co w tym dziwnego jak nim jestes.. popaliles mosty u ludzi do ktorych moglbys cos miec kiedys... nie masz jaj nawet zeby kase oddac a nawet na korby o ktorych pisales ze sa... jestes jak ten co pluje mu sie w twarz a jemu deszcz pada... a pamietaj jedno Bola tutaj zna i szanuje kazdy najwiecej to wyjebales jego i jego zaufanie bo pomogl Ci zeby truchlo ktore robikes zaczelo jezdzic ba podwarzasz jego uczciwosc a tu to nie strzelasz sobie w noge a w glowe ... wiec przestan dolic jaki jestes bidak ... zjebales po calosci ...
Wyjebales mnie na kase i tego nic nie zmieni .. mozesz nawet robic oczy kota ze szreka
Wyjebales mnie na kase i tego nic nie zmieni .. mozesz nawet robic oczy kota ze szreka