DobrzanskiS4B5 pisze:
Hannowerowi już dawno zaprojektowali skrzynie sekwencyjna w "ORI" dzwonie
Gdzieś na insta widziałem projekt,więc też nie bedzie machał biegami tylko strzelał ciśnieniem z łopatek
[ Dodano: 2018-08-09, 06:51 ]
No i co do tego automatu to zabijanie pięknej duszy S4 B5 które wychodziły w manualu dla poprawy czasów i cyferek modnych dziś Na zawody rozumiem,ale do furki na ulice już mniej...
Moje S4 - manual forever !!!
nie wiem.czy dawno bo nienie.mam fejsbukuf i instagramuf ale widze ze macha bieganlmi i tydzień temu ten film jak don octane wklad robi
w zawodach to tez powinna byc juz zrobiona inna klasa dla automatow bo sama skrzynia nabijaja czas, do tego skrzynia sie nie myli i cala frajda z takiego wyscigu zatrzymuje sie na puszczeniu hamulca z procedury startu i trzymania kiery
przymiarki do custom automatu w budzie B5, były już dawno temu w znanym srebrnym S4, który 10+ lat temu był the beściakiem na scenie 1/4 mile w PL, natomiast z tego co kiedyś usłyszałem, sprawa rozbiła się o kasę (rzekomo kwoty 200 tys. tamtejszych polskich złotych). Ile w tym prawdy, to nie wiem, ale w każdej plotce możne być pierwiastek prawdy.
ps. potem wymyślili DSG dla pospólstwa ;)
Ja widze to z innej perspektywy.. wsadzic cos czego nie bylo ... custom taki.. cos innego... jakie cyferki ?? Mam to gdzies .. ale za to taka nowinka o tak !
Nie mam spiny jak moze sie wydawac... mam z tego straszna frajde .. taka ucieczka z zycia codzinnego ... zona mi mowi ze jak chodzi o auto to jak 5ciolatek sie zachowuje ... caly czas chce cos zmieniac itp...