A w tygodniu jak u Was z możliwościami? koło 19 godziny? bo weekendy to każdy marudzi, że zajęte, teraz wakacje i zaraz będzie w ogóle po sensownej pogodzie i nam się nie uda nic ogarnąć
[ Dodano: 2018-07-30, 20:21 ]
Panowie, wiem że aktualnie w Polsce jest fala upałów i temperatura w dolocie nie sprzyja, ale może w tym tygodniu około 19 miałby ktoś czas na spota? oczywiście jeśli prognozy pozwolą i nie będzie lało akurat.
W takim razie Piekary Śląskie - kopiec ( a właściwie jego okolice byłyby świetnym wyborem, lub teren za starą kopalnią Powstańców śląskich. W tle szyb kopalniany i sporo miejsca ;p
Ja podnoszę wysoko rękę, choć nie mam czym się pochwalić za bardzo ;D jeszcze niedawno miałem bolesną obcierkę tylnego zderzaka, który niedawno był wymieniony i mnie szlag jasny trafia. Teraz wypłukany z cebulionów, muszę czekać na lepsze dni ;p Jedyne co, to twardy wosk przed zimą ;D
[ Dodano: 2018-09-22, 15:51 ]
Czy ktoś ze zgromadzonych prowadzi SBE 58439?
[ Dodano: 2018-10-13, 21:22 ]
Halo wujkiiiiii! Z kolegą Matleniuszkiem dogadujemy się w sprawie spota jeszcze w tym roku. Sezon quattro się zbliża, ale może jeszcze moznaby spotkać się przed zimą. Miejsce spotkania jest do ugadania. Mogą być Katowice np. Jeśli byłby ktoś z Częstochowy, można wtedy miejsce przesunąć nieco na północ. Proszę o sugestie.