Nikolas pisze:Nie parkujesz może na Agromanie? Bo tam zawsze widuje te 2 auta...
Zgadza się. Twoją S4 też widuję czasem w "moim" garażu Musimy się kiedyś zgadać, bo czytałem o projekciku na racing forum i chętnie zamieniłbym dwa słowa. Jak się będziesz wybierał to puść PW .
Świat jest mały! Tam gdzie parkuje Mazda 6 to miejsce moich rodziców. Bywam tam bardzo często. Parkowałem tam latem i Audi i Motor Zresztą parkuj głębiej, bo mój ojciec jest bardzo kiepski w parkowaniu . W każdym razie podam tel. na PW i się zdzwonimy, to porozmawiamy.
Fanów na osiedlu jest bardzo dużo. Obok mieszka też PO LATAM i pare innych znanych racerów
Nikolas pisze: Świat jest mały! Tam gdzie parkuje Mazda 6 to miejsce moich rodziców. Bywam tam bardzo często. Parkowałem tam latem i Audi i Motor Zresztą parkuj głębiej, bo mój ojciec jest bardzo kiepski w parkowaniu . W każdym razie podam tel. na PW i się zdzwonimy, to porozmawiamy.
Fanów na osiedlu jest bardzo dużo. Obok mieszka też PO LATAM i pare innych znanych racerów
Pozdro.
A propos małego świata - twoi rodzice są moimi sąsiadami z piętra ( m.23 )