Spot Śląsk A/S/RS
-
-
-
Kto miał się zgłosić ten się zgłosił. Jest lepiej niż się spodziewałem
.
Każdy z nas mieszka w różnych częściach Śląska, myślę że najrozsądniej zaproponować miejsce w okolicach Katowic, Gliwic, Dąbrowy Górniczej. Ewentualne propozycje bardzo mile widziane
Dobrze gdyby miejsce było fotogeniczne w miarę, wtedy można wykorzystać potencjał miejscówy na jakieś ciekawe zdjęcia.
Teraz najważniejsze, czyli termin. Proponuję dzień między 6-10 czerwca, teraz długi weekend, niektórzy wyjeżdżają, szkoda żeby ktoś z odpadł.
Co Wy na to?

Każdy z nas mieszka w różnych częściach Śląska, myślę że najrozsądniej zaproponować miejsce w okolicach Katowic, Gliwic, Dąbrowy Górniczej. Ewentualne propozycje bardzo mile widziane

Dobrze gdyby miejsce było fotogeniczne w miarę, wtedy można wykorzystać potencjał miejscówy na jakieś ciekawe zdjęcia.
Teraz najważniejsze, czyli termin. Proponuję dzień między 6-10 czerwca, teraz długi weekend, niektórzy wyjeżdżają, szkoda żeby ktoś z odpadł.
Co Wy na to?
-
-
-
Temat ucichł, więc tym razem proponuję konkrety. Najbliższy piątek, godzina 19:00, Katowice lub Dąbrowa Górnicza. Trochę pogadać, cyknąć jakieś foty, można się przejechać po okolicy ;) Proponuję Katowice patelnia, potem przejazd do DG na parking pod Pogorią 3. Ktoś się pisze? Bez spiny, dla związania znajomości 

-