Polecane warsztaty do obsługi i napraw Audi S / RS-ek
cześć. szukam raczej "powoli" kogoś, kto by mi mógł sprawdzić dokładnie blok 2.7 typu sprawdzenie owalu cylindra, progi, rysy, wał tłoki. ogolnie cały dół silnika.
myslalem o dziaku ale ten ma opinie mocno mieszane. jest jeszcze krasnobrodzka racing ale cos mi tam nie grało jak gadałem. ktoś moze kogoś polecić?
myslalem o dziaku ale ten ma opinie mocno mieszane. jest jeszcze krasnobrodzka racing ale cos mi tam nie grało jak gadałem. ktoś moze kogoś polecić?
AW Racingmophk pisze:cześć. szukam raczej "powoli" kogoś, kto by mi mógł sprawdzić dokładnie blok 2.7 typu sprawdzenie owalu cylindra, progi, rysy, wał tłoki. ogolnie cały dół silnika.
http://www.weps.pl/ ?luk448 pisze:Vepsi w Iwicznej
-
DobrzanskiS4B5
BrG ogarnie na bank takie mody i soft zrobić w Vag-tuneemay pisze:Ja bym zapytał Mirosława z Vagtune ( Oborniki Śląskie ), potem BrG Motors z Brzeguimhotet pisze:tak bez rozbierania silnika, ale wyspawanie DP, wrzucenie turbin, kolektorów, etc.. soft nie koniecznie
Bombel wszystko Ci powie,dzwoń do BrG
[ D O B R Z A Ń S K I ]