Zająłem się uzupełnianiem oryginalnych emblematów w mojej RS6.
Posiadam oryginalny emblemat na przedni grill o nr 4B0853736B więc przyszedł czas na jego montaż.
Emblemat powinien być przypięty spinką o nr 4B0853645.
Tylko czy powinna być jedna spinka czy dwie? I jak to jest przypięte.
Byłbym wdzięczny za fotkę od kogoś kto ma emblemat zainstalowany fabrycznie.
Emblemat RS6 na grill
Dokładnie, według mnie jedna spinka i nie wiem dlaczego system pokazuje, że powinny być dwie. Dlatego najlepiej będzie jak ktoś podrzuci fotkę, to będę wiedział jak to przypiąć.
A jeśli chodzi o spinki to w ASO zostały wycofane, podobnie jak wszystkie emblematy RS6. Na szczęście są dostępne przez audi tradition.
Ogólnie można to przypiąć jakoś na patencie, ale ja jestem purystą w tym temacie i musi być ori rozwiązanie.
[ Dodano: 2018-07-05, 10:01 ]
Naprawdę będę wdzięczny za jedną fotkę mocowania przedniego emblematu, jak i gdzie jest przypięta metalowa spinka i czy faktycznie jest jedna.
Wystarczy otworzyć maskę i cyknąć fotkę, można ją wysłać nawet mmsem
A jeśli chodzi o spinki to w ASO zostały wycofane, podobnie jak wszystkie emblematy RS6. Na szczęście są dostępne przez audi tradition.
Ogólnie można to przypiąć jakoś na patencie, ale ja jestem purystą w tym temacie i musi być ori rozwiązanie.
[ Dodano: 2018-07-05, 10:01 ]
Naprawdę będę wdzięczny za jedną fotkę mocowania przedniego emblematu, jak i gdzie jest przypięta metalowa spinka i czy faktycznie jest jedna.
Wystarczy otworzyć maskę i cyknąć fotkę, można ją wysłać nawet mmsem