Warszawa Spot S/RS Sobota 27.07.2013 godz. 18 Stadion Narodo
jest coś takiego jak WNR, ale nie w formie kiwania się z petem na wadze na parkingu Auchan, tylko potem grupa najmocniejszych aut jedzie na miejscówke i jest naparzanka stratami od zera. Najlepiej zorganizowany na jakim byłem illegal. Tyle w temacie. Jeśli ktoś uważa, że WNR to c.hujnia, to niech pojedzie na spot organizowany przez SR z FB i się ściga 100-200 - czyli wyścigi dla lapsów wozami taty z leasingu.Póki co tylko jednego S4 B5 widziałem który nawiązuje walkę.
standardowo koło 20
[ Dodano: 2018-04-15, 09:53 ]
Nie ma co negować tylko dlatego, że lubisz co i innego - WNR też brzmi spoko, niestety, przynajmniej ja, nie mam tam kontaktu.
[ Dodano: 2018-04-15, 09:53 ]
Niektórym pasuje kiwanie się z petem i biadolenie plus ściganie się 100-200 niekoniecznie tatusiowymi samochodami, niektórzy z nas pracują i sami spłacają leasing :)RotS4 pisze:jest coś takiego jak WNR, ale nie w formie kiwania się z petem na wadze na parkingu Auchan, tylko potem grupa najmocniejszych aut jedzie na miejscówke i jest naparzanka stratami od zera. Najlepiej zorganizowany na jakim byłem illegal. Tyle w temacie. Jeśli ktoś uważa, że WNR to c.hujnia, to niech pojedzie na spot organizowany przez SR z FB i się ściga 100-200 - czyli wyścigi dla lapsów wozami taty z leasingu.Póki co tylko jednego S4 B5 widziałem który nawiązuje walkę.
Nie ma co negować tylko dlatego, że lubisz co i innego - WNR też brzmi spoko, niestety, przynajmniej ja, nie mam tam kontaktu.
www.zeszwajcarii.pl - sprowadzamy auta ze szwajcarskich ubezpieczalni.
Byłem ostatnio na chwilę ale klimat na Auchan kompletnie nie mój ponieważ już na wjeździe stało kilka radiowozów a na samym parkingu stały następne i już kogoś kontrolowali.RotS4 pisze:jest coś takiego jak WNR, ale nie w formie kiwania się z petem na wadze na parkingu Auchan...
Nawet się tam nie zatrzymywałem. Nie mam ochoty na kretyńskie dyskusje z niebieskimi

Więc trzeba kiedyś się wybrać.RotS4 pisze:... tylko potem grupa najmocniejszych aut jedzie na miejscówke i jest naparzanka stratami od zera. Najlepiej zorganizowany na jakim byłem illegal.
Tyle, że ja jeżdżę klasą turystyczną

No kuźwa... poważna sprawaluk448 pisze:Nie obraz sie ale duzo ryzykuje przemycajac Cie na taki spot.Tam jest zupelnie inna mentalnosc, inne zasady. Uzytkownicy Dacii nie wybaczajaTo bardo zamkniety krag do ktorego trzeba sie starac latami zeby tam trafic.

Ja bym nie ryzykował

FOSS motorsport ... pl/de
Na zorganizujemy porwanie Twojej osoby ze zlotu Dacii. Tablice rejestracyjne odpowiednie do tego typu operacji, auto też w miarę pasuje więc przepraszam jakbyś za mocno dostał w głowę 
wiadomość z ostatniej chwili. Weekend mi trochę zepsuł zaplanowanie tygodnia i niestety nie będzie mnie w środę, więc do następnego

wiadomość z ostatniej chwili. Weekend mi trochę zepsuł zaplanowanie tygodnia i niestety nie będzie mnie w środę, więc do następnego

Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)