Turbiny ARE
Turbiny ARE
Hejka,
W moim ARE turbiny stwierdziły, że będą piły olej, na razie zaczyna się niewinnie i połykają ok 0,3 l na 1000 km. I tu jest moje pytanie gdzie polecacie oddać turbiny regeneracji, bo zdecydowałem się na hybrydy? Na wakacjach chce mieć taki setup:
- hybrydy k03
- głowice od ARJ
- ICki od rs6 jak się upcha je do a6
- wydech 2x2.5''
Pozdrawiam,
Rafał
W moim ARE turbiny stwierdziły, że będą piły olej, na razie zaczyna się niewinnie i połykają ok 0,3 l na 1000 km. I tu jest moje pytanie gdzie polecacie oddać turbiny regeneracji, bo zdecydowałem się na hybrydy? Na wakacjach chce mieć taki setup:
- hybrydy k03
- głowice od ARJ
- ICki od rs6 jak się upcha je do a6
- wydech 2x2.5''
Pozdrawiam,
Rafał
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, to głowic nie zakładam, skupie się bardziej na dobrych hybrydach k03. Jak by ktoś jeszcze znał speców co ogarną mi dobrze turbiny ( oprócz podanych) proszę o info :)
Icki od RS6 wejdą do budy c5?? Albo jakie icki założyć żeby były ok?
Do automatycznej skrzyni można dołożyć jeszcze jedną chłodnicę oleju?
pozdrawiam
Icki od RS6 wejdą do budy c5?? Albo jakie icki założyć żeby były ok?
Do automatycznej skrzyni można dołożyć jeszcze jedną chłodnicę oleju?
pozdrawiam
TC Turbo przemyślałbym.
Oddawałem tam swoje, wszystko niby na cycuś-glancuś, muszle wymalowane, auto poskładane do kupy, pierwsze odpalenie, a turbiny sikają olejem - jedna w dolot, druga w wydech.
Ponowna rozbiórka auta na mój koszt i odsyłanie suszarek na reklamację. TC Turbo kosztów ponownej rozbiórki auta nie zwróciło.
Oddawałem tam swoje, wszystko niby na cycuś-glancuś, muszle wymalowane, auto poskładane do kupy, pierwsze odpalenie, a turbiny sikają olejem - jedna w dolot, druga w wydech.
Ponowna rozbiórka auta na mój koszt i odsyłanie suszarek na reklamację. TC Turbo kosztów ponownej rozbiórki auta nie zwróciło.
Allroad C5 2.7T 376/536
żadna firma nie zwraca. nawet jak kupisz nówki oriMuniek_87 pisze:TC Turbo przemyślałbym.