Warsztat który zamontuje heble ZR17 i CB Chinol na Śląsku.
Warsztat który zamontuje heble ZR17 i CB Chinol na Śląsku.
Cześć wszystkim. Znacie kogoś ze Śląska, kto zamontowałby heble z prosiaka ZR17 oraz adapter na tył 300mm plus wydech chinol? Polecicie jakieś firmy/osoby które by to zrobiły? Miałem się udać do Digitun, ale terminy są koszmarne, lekko ponad miesiąc.
Re: Warsztat który zamontuje heble ZR17 i CB Chinol na Śląsk
Saperrr3 pisze:Cześć wszystkim. Znacie kogoś ze Śląska, kto zamontowałby heble z prosiaka ZR17 oraz adapter na tył 300mm plus wydech chinol? Polecicie jakieś firmy/osoby które by to zrobiły? Miałem się udać do Digitun, ale terminy są koszmarne, lekko ponad miesiąc.
Mogę Ci wsio ogarnąc .
https://pl-pl.facebook.com/GBPerformancepl/
Ruda Śląska polecam Gracjan ogarnie
Ruda Śląska polecam Gracjan ogarnie
-
WojtasTaba
viewtopic.php?t=5950&start=90
Z tym polecaniem powyższego warsztatu bym się wstrzymał. Temat tego serwisu był poruszony w temacie z linku.
Z tym polecaniem powyższego warsztatu bym się wstrzymał. Temat tego serwisu był poruszony w temacie z linku.
Robota nie jest chyba trudna, wiec na pewno każdy z wymienionych zakładów sobie z tym poradzi. Obdzwonilem i narazie czekam na info zwrotne. Jak komuś wpadnie coś jeszcze do głowy to niech da znac 😊
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 2018-04-11, 12:24 przez Saperrr3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
WojtasTaba
-
WojtasTaba
Chodzę tam, gdzie polecają. Nie chodzę tam, gdzie nie polecają. Są to "rekomendacje" - jedna z kluczowych form marketingu.
Nie znam szczegółów, ale użył sformułowania "nie polecam".
Wypowiedział się w sposób powściągliwy, bez obelg, a jego projekt jak dla mnie to full profi. Myślę, że nie jest to najarany dzieciak, a poważny człowiek. Nie mam powodu, by mu nie wierzyć, że został źle potraktowany i tak też to traktuję.
Nie powielam stronicowej opinii, a ją udostępniam. Czy jeśli ktoś na Allegro ma 98% pozytywnych komentarzy to te 2 % to na pewno osoby, które po prostu miały zły humor i nie mają racji?
Właśnie 3 osoby poleciły ten warsztat, ja przekazałem dalej jedną niepochlebną opinie, jest 3 do 1. Fajnie! Saperrr3 może podjąć o wiele bardziej świadomą decyzję.
Nie znam szczegółów, ale użył sformułowania "nie polecam".
Wypowiedział się w sposób powściągliwy, bez obelg, a jego projekt jak dla mnie to full profi. Myślę, że nie jest to najarany dzieciak, a poważny człowiek. Nie mam powodu, by mu nie wierzyć, że został źle potraktowany i tak też to traktuję.
Nie powielam stronicowej opinii, a ją udostępniam. Czy jeśli ktoś na Allegro ma 98% pozytywnych komentarzy to te 2 % to na pewno osoby, które po prostu miały zły humor i nie mają racji?
Właśnie 3 osoby poleciły ten warsztat, ja przekazałem dalej jedną niepochlebną opinie, jest 3 do 1. Fajnie! Saperrr3 może podjąć o wiele bardziej świadomą decyzję.