Do Mojej s4 zamówiłem 4x Firestone fhsz90 235/40 r18, w Sti na ułężu dawały radę więc na ulicy też powinno byc okej.
I całkiem fajnie wyglądają na felgach - ale to taki mało ważny szczegół
Przeglądam internety w zupełnie innym temacie i przypadkiem zauważyłem, że za granicą dużo pomodzonych eSek na track day'je jeździ na HANKOOK VENTUS R-S3 Z222.
Zacząłem szukać i generalnie ludzie się nią zachwycają.
Obecnie Yokohama Advan Sport V103 235/40/R18. Do tej pory miałem inne głownie Continetale i Michały. Pomimo ze Yokohamy kupiłem trochę na pałę, okazały się bardzo dobre do moich potrzeb a dodatkowym atutem jest to ze niezłe radzą sobie w deszczu. Są ciche, zajebiście kleją przy strzałach z miejsca i bardzo dobrze na zakrętach. Wg moich subiektywnych obserwacji są lepsze do upalania niż Conti. Tak na koniec -nie kupuje używanych opon do auta, którym latam 300 km/h.
Oj nie podzielam Twojego zdania zeby kazde Michaly byly srednie.Niektore np sport cup2 mega trzymaja.Wada Michelin moim zdaniem jest taka ze szybko traca bieznik.A czy te japonskie takie dobre?To tez temat rzeka.Jedni chwala inni ganią
pytanie w tej chwili jest już trochę "dla sportu" właśnie zamówiłem, w homologacji N, aktualnie mam super sporty, trzeba je troszkę dogrzać ale trzymanie na suchym bardzo ok, na mokrym się nie wściekam.
piesek kiwa głową na podszybiu
żebyście wiedzieli z kim macie do czynienia :D