No wlasnie kiedy hamownia bo powiem szczerze ze strojene bez hamowni to- po cenzura wgl strojenie? Wiadomo ze nie stroi sie dla kresek ale trzeba wiedziec co ma sie pod noga skoro wpakowalo sie w to kilkanascie srednich krajowych
Bedzie bedzie... juz planuje wypad do pl.. bo musze posmigac.. mam pare rzeczy do ogarniecia .. 😉
A co do strojenia ... mysle ze na drodze wlasnie lepiej to wychodzi...
Tak na drodze lepiej wychodzi😀 lapiesz się z kimś i ktoś pyta ile mocy a Ty mu logi przedstawiasz czy mówisz że tajemnica? Dla mnie trochę to bez sensu, ciekaw jestem jak objedzie Cię auto i powie że ma 400hp to czy Tobie nie będzie ciekawość zrzerac iel Ty masz mocy. Poztym zajebisty projekt
Stroic lepiej na drodze... hamownia bedzie
Inna kwestia to to ze nie roboe auta dla liczb i ludzi... dla mnie jezdzi swietnie i jestem zadwolony .. to najwazniejsze dla mnie.. hamownia oczyiscie bedzie ale w tedy jak mi bedzie pasowac .😉
Ludzie wyluzujcie z tą hamownią, Papol napisał że ogranicza Go czas jaki jest w kraju. Nie każdy ma taki komfort że się umawia w tygodniu wsiada w auto i jedzie na hamownie.
No właśnie czasy się zmieniły....Jest tyle dostępnych sprężarek i setupów do S4 że aż się rzygać chce. Wiec tym bardziej co ci dadzą logi ??? Jak log logowi nie równy.....1,5 bara z k04 i 1,5 bara z GT30..... Co ci to da ???? Wyliczysz moc ze wskazań przepływomierza ?