Nie siadac sciganty za zderzakach
Nie siadac sciganty za zderzakach
Elo druciarze & handlarze
Nie siadac na zderzakach, jak kurwo widzisz ze jedzie rs przed Toba 100km/h i chcesz szybecij to go wyprzedz a nie jedziesz metr za nim. Mi auta za pare stow nie szkoda, w hebel i nie jeden cwel juz w rowie ladowal, a jak chcesz sie poscigac to chodz tor wynajmniejmy i zobaczymy jesli Twoje auto wytrzyma.
Nie wiem skad to sie bierze jak jakis smietni kw s4b5 zobaczy rsa drozszego to na zderzaku siada... kompleksy polskiego nosacza.
Nie siadac na zderzakach, jak kurwo widzisz ze jedzie rs przed Toba 100km/h i chcesz szybecij to go wyprzedz a nie jedziesz metr za nim. Mi auta za pare stow nie szkoda, w hebel i nie jeden cwel juz w rowie ladowal, a jak chcesz sie poscigac to chodz tor wynajmniejmy i zobaczymy jesli Twoje auto wytrzyma.
Nie wiem skad to sie bierze jak jakis smietni kw s4b5 zobaczy rsa drozszego to na zderzaku siada... kompleksy polskiego nosacza.
Uwierz, że są tu tacy co tak robią, ale nie bedę czegos rozpoczynał, bo kto wie to wie o kogo chodzi :] ale akurat ten przypadek nie dotyczy kogos z forum, chodz kto wie, cichociemnych nie brakuje...Papol pisze:Tak sobie mysle ze szkoda czasu na pisanie tego.. buraczyna ktory jechal nawet nie wie o ustnieniu tego forum ... niestety nasze auta sa narazone na takich zboczkow... sam musze czasem sie spinac zeby takowy nie skasowal mi tylu po mimo ze prawie wogule nie jezdze moja 😐
-
A mnie chooj bierze na niedojebow zwiedzających lewym pasem albo co osi drogi sie trzymaja jak smarkacz matki spódnicy
Nie kazdy umie,ma czym i nie ma obowiazku zapier... ,ale na litosc Boską zjedz na ten prawy lub przy marginesie sie trzymaj ,to co sie dzieje to jakis kosmos,prawym pasem szybciej sie jezdzi jak lewym

Nie kazdy umie,ma czym i nie ma obowiazku zapier... ,ale na litosc Boską zjedz na ten prawy lub przy marginesie sie trzymaj ,to co sie dzieje to jakis kosmos,prawym pasem szybciej sie jezdzi jak lewym

RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
Co drugi z UK wrocił to co się dziwić16vg60 pisze:A mnie chooj bierze na niedojebow zwiedzających lewym pasem albo co osi drogi sie trzymaja jak smarkacz matki spódnicy![]()

16vg60 pisze:A mnie chooj bierze na niedojebow zwiedzających lewym pasem albo co osi drogi sie trzymaja jak smarkacz matki spódnicy![]()
To druga sprawa, mówię o jednym pasie... noc, las, gdzie nie ma nocy żeby zwierzęta nie przechodziły i jedzie Ci taki metr (albo i mniej) na zderzaku....