S4 wydech by PM motorsport

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

aw69 pisze:
z gotowców najbardziej podoba mi się dźwięk zestawu Borla, ale cena dosyć spora, a całe zestawy jak pisałeś nieraz nie pasują jak należy :-/
w zeszłym roku rozmawiałem z włascicielem S4 B6....własnie kupił do swojej esy taki wydeszek Milteka za bodajże coś około 12 tys zł sam go zaczął montować ale niestety nie skończył bo nie pasował jak nalezy trzeba było cos przerabiać.....wiec tak jak mówisz różnie to bywa z tymi gotowacami zwłaszcza że te nasze eski 11 letnie po dzwonach i krzywe podłogi mają :mrgreen:

w takim razie albo Maciek zrobi cały wydech, albo kupie końcowy i reszte sam zrobię, może uda się wyspawać pod tą trapezową podłogę :lol:

P.S. chłopaki jak bardzo jest głośno na jednym sportowym końcowym wydechu? nie chodzi mi o filmiki a rzeczywistość, da się spokojnie śmigać, czy do goździkowej najpierw ;-)
sportmile

Post autor: sportmile »

bedzie cie wkurwial bo bedzie buczal przy 3 tys na trasie to slabe. Sid jechal Jacka rsem ze mna i mowil ze cisza w nim .... ale coz skoro Maciek ma ci zrobic to juz jego zmartwienie
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
aw69

Post autor: aw69 »

na jednym tłumiku przy przelocie o zwiekszonej średnicy (czytaj wiecej jak seria) będzie głośno, na początku fajnie poryczec po mieście...ale na dłuzej nie do przyjęcia !
Obrazek
Awatar użytkownika
LCQ

sportmile pisze:bedzie cie wkurwial bo bedzie buczal przy 3 tys na trasie to slabe. Sid jechal Jacka rsem ze mna i mowil ze cisza w nim .... ale coz skoro Maciek ma ci zrobic to juz jego zmartwienie
aleś się uczepił Maćka :-P , prawda taka że W-wa jest trochę od J-na i nie mam jak auta Wam zawieść, a bywam u was 2 razy w msc (służbowo), więc jak masz(macie) jakieś końcowe w dobrych cenach to piszcie na PW bo za tydzień będe w W-wie to mogę odebrać :-)
aw69 pisze:na jednym tłumiku przy przelocie o zwiekszonej średnicy (czytaj wiecej jak seria) będzie głośno, na początku fajnie poryczec po mieście...ale na dłuzej nie do przyjęcia !
miałem we wcześniejszym aucie głośne przeloty i nie tęsknie już za tym, dzięki!
Ostatnio zmieniony 2010-04-04, 01:49 przez LCQ, łącznie zmieniany 1 raz.
aw69

Sid jechal Jacka rsem ze mna i mowil ze cisza w nim
Cisza to w nim była jak jeszcze nie był ukonczony i wracalismy do piaseczna....o w morde myślałem ze ogłuchne, chodź i tak nie najelpiej z nim :) (2 dni mnie uszy jeszcze bolały)
Obrazek
sportmile

heheh no wiesz tamto to sie nazywalo przelot czyt. wzial diaxa i ucial przy turbinach hehehe . Ciesz sie ze zesmy nie zgineli w wyadku .
www.sportmile.pl
tel. 792 22 44 84
ktokolwiek
Post autor: ktokolwiek »

LCQ pisze:
P.S. chłopaki jak bardzo jest głośno na jednym sportowym końcowym wydechu? nie chodzi mi o filmiki a rzeczywistość, da się spokojnie śmigać, czy do goździkowej najpierw ;-)
Dajesz muze na full, łokieć za okno i nic wydechu nie słyszysz, hehe
aw69

Ciesz sie ze zesmy nie zgineli w wyadku
buaaaaahahahah....Jacek Mistrz ! :)
Obrazek
sportmile

Nikt sie tu nie uczepil przeciez luzna gadka w swieta . Ide po nastepnego browara . Jest cos ciekawego w tv ? Ktokolwiek to nic nie da . Pamietam jak stroilismy na krakowskiej stana bmw to nie dosc ze caly bagaznik kartonow to jezdzilem w zatyczkach bo tak buczalo jebane tutaj filmikT
http://www.youtube.com/watch?v=AwOF-Q3b ... re=related
www.sportmile.pl
tel. 792 22 44 84
ktokolwiek
Post autor: ktokolwiek »

sportmile pisze:. Ide po nastepnego browara . Jest cos ciekawego w tv ?
Zakup kontrolowany na TVN Turbo, hehe. No ja właśnie wróciłem z piwnicy z trzema kolejnymi :mrgreen:
Awatar użytkownika
LCQ

spadam chłopaki miłego i Wesołych :mrgreen:
pm-motorsport
Tytuł użytkownika: rajdy

Post autor: pm-motorsport »

Adam czekam na twój projekt jakiś bo na starych nic sie nie dzieje a ty sie czepiasz i nie mam jak ci pojechac po rajtach wes cos wstaw bo widac ze nic nie robisz nudno :lol: :lol:I nie wiem skad ci sie wzieła cena 2600 jak nie wiesz to nie gadaj to ty trzepiesz w cenzura kasy od ludzi. A jesli chodzi o wydechy to lepiej je spawac na aucie bo to kwasówka i zawsze gdzies ja pociacgnie.Niestety rzeczy ze stanów nie bardzo pasuja.Ale jak chcecie mamy auto na wzór i mozemy wyspawac wydech.
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

Adam, a gdzie jest tam cicho jest u Jacka,
no ale u mnie jest głośniej, bo mój wybór był typu wydechu, maciek był wykonawcą tylko.
coś za coś, mi tam nie przeszkadza jak sie drze, nawet czasem celowo okno otwieram :-D

Wydech najlepiej zrobić w swoich stronach bo zawożenie auta kilkaset km, robi straszne koszta.

Z tymi gotowcami z ebay.uk to juz wiele osób sie zastanawiało, jest tanio i wysylka do PL mala, bez cła.
ja byłbym za aby ktoś kupił i przetestował, pasować raczej będzie (zawsze mozna dopasowac małym kosztem),
te wydechy robią z cienkiej blachy i dzwięk może sięokazac "puszkowy"
Cena ~ 1600zł z wysylka zachecajaca (swoje katy za 500zł sprzedasz na skupie, reszta za 100-200zł).
Opini na ich temat jest sporo, ci którzy założyli chwala, inni narzekaja, ważne jest aby trafił się
dobrze pospawany zestaw.
Obrazek
ajax
Post autor: ajax »

A jak to jest z tym gotowcem z co.uk i doadatkowymi czujnikami w wersji APB?
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Mnie odwiedz posluchamy sE swoich wydechow :mrgreen:
Obrazek
ODPOWIEDZ