S1 QUATTRO
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
auto wystrojone, ja wyniku nie znam i tak miało być, Witek ma się pochwalić na weekendzie,
auto odbieram za 2-3 dni bo będę w Warszawie od rana do niedzieli rano w centrum ( wieczorem mogę wypić drinka w hotelu Sheraton Warsaw Hotel jak by ktoś tam zabłądził
)
Auto odbiorę w sobotę rano lub w niedzielę rano, wiem tyle, że nie było problemów i wszystko jest OK wgł planu, reszta to drugi plan, na pewno przyrost mocy jest i to się liczy !
niech moc będzie z szamanem Witkiem !
powrót do domu na oponach letnich
auto odbieram za 2-3 dni bo będę w Warszawie od rana do niedzieli rano w centrum ( wieczorem mogę wypić drinka w hotelu Sheraton Warsaw Hotel jak by ktoś tam zabłądził

Auto odbiorę w sobotę rano lub w niedzielę rano, wiem tyle, że nie było problemów i wszystko jest OK wgł planu, reszta to drugi plan, na pewno przyrost mocy jest i to się liczy !
niech moc będzie z szamanem Witkiem !
powrót do domu na oponach letnich

a po 21 do dziewczynek przy palmiebuba pisze:a to jak firma stawia to co innego. dzwonie po chłopaków. rezerwuj stolik dla kilku, no może kilkunastu osóbSID pisze:mam tam spotkanie od 9.30 do 20.30 firmowe i tak wyszło, nie ja wybierałem miejscebuba pisze:Sheratonów mu sie zachciało. a piwo i kebab nie mogą być?

to trzeba było wysłać mnieSID pisze:buba znasz mnie, ja tam wolę wojskową grochówkę przy drodze a nie jakieś gwiazdki

p.s.
ten warszawski Sheraton nie ma wiele wspólnego z TYMI Sheratonami jakie widuje się w filmach - może poza nazwą :)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)