hamulce tył
Hmmm.. bo adapter kosztuje mniej niż para zacisków z b6?
Wszystko zależy kto, po co ,jak i na jak długo takie cos rzeźbi.
Zacisk na jarzmo siada p&p ręczny też podchodzi, do takiego swapa potrzebujesz dystanse między zwrotkę a jarzmo o grubości 9mm(ja toczyłem z bolca zaczepu od przyczepy) do tego nowe śruby mocujące (długości gdzieś miałem spisane jak co wał na PW) no i przydadzą się przewody w oplocie bo Ori nie wyda, o osłonie tarczy którą trzeba rzeźbić z 2oslon(b5 i b6) wspominać nie będę. ;) Wówczas masz Profi hampelek.
Wszystko zależy kto, po co ,jak i na jak długo takie cos rzeźbi.
Zacisk na jarzmo siada p&p ręczny też podchodzi, do takiego swapa potrzebujesz dystanse między zwrotkę a jarzmo o grubości 9mm(ja toczyłem z bolca zaczepu od przyczepy) do tego nowe śruby mocujące (długości gdzieś miałem spisane jak co wał na PW) no i przydadzą się przewody w oplocie bo Ori nie wyda, o osłonie tarczy którą trzeba rzeźbić z 2oslon(b5 i b6) wspominać nie będę. ;) Wówczas masz Profi hampelek.
-
http://allegro.pl/s4-b6-hamulce-345-300 ... 05260.html
Możesz też popytać w stacjach demontażu, na bank gdzieś są tylko słabo szukasz

-
Już dawno temu dzwoniłem i niestety sprzedaje tylko w komplecie :PyareckiS4 pisze:http://allegro.pl/s4-b6-h...7105305260.html
W mojej części Polski jest straszna bieda jeśli chodzi o części do tego typu aut ;) I dotyczy to wszystkich marek.
Ale ja właśnie szukam tyłu, nie przodu :PAdrianBit pisze:ja chetny na tył jesli Ci przód tylko potrzebny ;)
Ostatnio zmieniony 2018-03-17, 12:48 przez GAVI's, łącznie zmieniany 1 raz.
-