A6 C5 by patryqpl
po takim czasie to nagran juz nie ma . policja kładzie lache na yakie tematy po całości . a monitoringi to w wiekszosci pic na wode w duzych obiektach tylko sa odpowiednie sprzety i konserwowane nalezycie . samemu bez policji nikt nie wskora nic z szukaniem w nagraniach bo pracownicy maja swoje obowiazki i ograniczenia . policjantom złodziei mozna wystawic jak na tacy z twarza i nr rej. i nic nie potrafia z tym zrobić a nie mowa obcietka w miejscu publicznym sprawca nieznany . notatka i koniec niestety
-
Ja dla tego zainwestowałem 300 zł w kamerę chodzi 24 h duża szybka karta . Większość kamer ma opcję że włącza się od ruchu , uderzenia , kiwania auta na boki wiec też by się włączyła jak by była w trybie czuwania . Polecam .
Poza tym tyle się dzieje na drogach wiec będzie co wrzucać na "Polskie Drogi " .
pozdrawiam
Poza tym tyle się dzieje na drogach wiec będzie co wrzucać na "Polskie Drogi " .
pozdrawiam
Mam te moc ....
+1 pomogl polecial, thx i pzdr.bracus pisze:spieka załóż i tyle ewentualnie naucz się używać sprzęgła - ja miałem prawie rok stock przy 550nM i przeżywało i street'y i zawody
Odnosnie uzywania sprzegla:
Tylko to nie ja pierwsze i drugie sprzeglo spalilem. Zostawilem auto u pseudo blacharza-lakiernika/rzezbiarza. Po odebraniu auta zaczely sie wlasnie cyrki. Na poczatku lewe przednie lozysko w kole, pozniej sprzeglo. Okazalo sie, ze gosc pod wplywem alko% jezdzil sobie moim samochodem do sklepu po piwo itd., itp.. Takie jaja. Ciekawa historia/opowiadanie.
Pzdr.
Patryk.