A6 C5 by patryqpl

Moderatorzy: buba, Mod-Team

luk448

Post autor: luk448 »

Fx400 jeśli chodz o sprzęgło. Co do dzwona to idź na komendę i zgłoś to. Niech sobie zabezpiecza monitoring z parkingu sklepu jak i z okolicznych skrzyżowań np. Popytaj też w kółko bo czasem ludzie mają kamery w sklepach i być może któraś zarejestrowała coś.
Awatar użytkownika
16vg60
Kontakt:

Post autor: 16vg60 »

przykra sprawa z tym pożarem :-/ ,co do sprzegla jak do tych 400ps i cenowo w miare to zestaw z rs4 obleci ,ew. tarcza i sam docisk jak kolo masz ok.
RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

po takim czasie to nagran juz nie ma . policja kładzie lache na yakie tematy po całości . a monitoringi to w wiekszosci pic na wode w duzych obiektach tylko sa odpowiednie sprzety i konserwowane nalezycie . samemu bez policji nikt nie wskora nic z szukaniem w nagraniach bo pracownicy maja swoje obowiazki i ograniczenia . policjantom złodziei mozna wystawic jak na tacy z twarza i nr rej. i nic nie potrafia z tym zrobić a nie mowa obcietka w miejscu publicznym sprawca nieznany . notatka i koniec niestety
DARO S4 Wroc

Post autor: DARO S4 Wroc »

Ja dla tego zainwestowałem 300 zł w kamerę chodzi 24 h duża szybka karta . Większość kamer ma opcję że włącza się od ruchu , uderzenia , kiwania auta na boki wiec też by się włączyła jak by była w trybie czuwania . Polecam .
Poza tym tyle się dzieje na drogach wiec będzie co wrzucać na "Polskie Drogi " .

pozdrawiam
Mam te moc ....
patryqpl

Post autor: patryqpl »

bracus pisze:spieka załóż i tyle ewentualnie naucz się używać sprzęgła - ja miałem prawie rok stock przy 550nM i przeżywało i street'y i zawody
+1 pomogl polecial, thx i pzdr.

Odnosnie uzywania sprzegla:
Tylko to nie ja pierwsze i drugie sprzeglo spalilem. Zostawilem auto u pseudo blacharza-lakiernika/rzezbiarza. Po odebraniu auta zaczely sie wlasnie cyrki. Na poczatku lewe przednie lozysko w kole, pozniej sprzeglo. Okazalo sie, ze gosc pod wplywem alko% jezdzil sobie moim samochodem do sklepu po piwo itd., itp.. Takie jaja. Ciekawa historia/opowiadanie.
Pzdr.
Patryk.
ODPOWIEDZ