Fiko pisze:Nie no przeciez pieknie jest

A ta rejestracja za szyba to wisienka na torcie. Przyznaj sie, kiedy bedzie bad look?

Na dniach będzie. Dzisiaj będę rzeźbił zderzak pod największy cooler jaki mi wejdzie w ten zderzak + dodatkową chłodnicę oleju (czy tylko ona jakoś tam wejdzie i nie będzie mi zawadzać o coś ...

Tylko nie wiem jeszcze czy ciąć go całego na pół czy tylko to co ramkę się przykręca od tablicy rejestracyjnej i dolną część kratki... Będzie zrobione to wrzucę kilka fotek; W przyszłości (może jeszcze w tym sezonie, wiadomo brak czasu,itp.) ma zamiar rzeźbić całe body od rs6 c5+ (dokładka od cupry i dyfuzor na tyłek). Razem z moim ziomkiem magikiem. Dawca już jest na placu

pzdr.
[ Dodano: 2018-01-23, 05:24 ]

Taka akcja bardzo brzydka sytuacja/zdarzenie z niedzieli tj. 21/01/2018r. godx. 21;20 na parkingu pod sklepem. Nie wiem kto i jak! Sprawca/sprawczyni nie znany/nie znana ... Zadzwoniłem po psy i te sprawy: test trzewości, przeszukanie auta przy okazji i chcieli jeszcze zabrać dowód mi rej. za wystające ostre elementy czy jakoś tak ... MASAKRA@! I sb pojechali!

Cały dzień praktycznie wczoraj stałem jak głupek jakiś na tym zajebanym parkingu i się pytałem kogo popadnie czy coś widzieli/słyszeli itp. itd.; Monitoring ze sklepu: powiedzieli tak; nic nie widać bo już strasznie ciemno i za daleko od kamery no ja pierdole; To co to za monitoring jest się pytam ich !?; Szkoda słów. Byliście kiedyś w takiej sytuacji/zdarzeniu? Nie wiem jak to nazwać .... Jest tu na forum jakiś rzeźbiarz z woj. łódzkiego
Pzdr. for allQ!
[ Dodano: 2018-02-08, 14:45 ]
Siema Panie/Pany,;
Lipa straszna

Zapalił mi się ostatnio na parkingu w galerii handlowej :/ .. Maska wyjebała do góry; najpierw siwy dym i później ogień się pojawił

zapaliła się listwa zapłonowo-wtryskowa i okablowanie elektr., które tam jest na górze od kolektora przy
Y :/ Dobrze, że miałem 2 sztuki gaśnic i wodę w butelka 8 litrów wrrrr aaaa; Załamka psychiczna

; Takich jaj jeszcze nie miałem :/
Polecicie jakiś konkretne sprzęgło do mojej audicy? Bo już spaliłem x2 Sash'a i x2 Luk'a (wszystkie nowe, kompletne, nie do uratowania) :/ Podejdzie jakieś sprzęgło z audi rs6c5v8/s6c5v6/a6c5v8 & audi rs4b5v6/s4b5v6/a4b5_2.7_BiT_Quattro 6 gang manual ??? \Albo z innego modelu z v6_2.7_BTQ 6 gang manual? I je obić jakimś konkretnym kewlarem czy jak, bo nie wiem? Pomóżcie proszę.\ Zapaliła Wam się kiedyś furmana w taki sposób? Jak to jest w ogóle możliwe??

Czekam na Wasze wypowiedzi/komentarze.

Pzdr. Patryk.