S4 B5 2.7 sedan by [DOBRZAŃSKI]
-
RECARO
Co do foteli to polecam wersje recaro cs,jak dla mnie najlepszy model jesli chodzi o fotele sportowe jesli auto nie tylko na tor przeznaczone,poza tym nie wyobrażam sobie foteli w ktorych mie ma regolacji gora dol.
Marcin
a dlaczego rezygnujesz z tych foteli porsche na rzecz recaro? Niewygodne w użytkowaniu? Waga ? Ile ważą kubły porsche? IMO to mega pasują te fotele do Twoje auta, wisienka na torcie.
Regulacja góra dół to już nie od fotela zależy a od stelażą i można zrezać do każdego fotela, tylko wtedy fotel idzie do góry i jeżeli ktoś jest wysoki chłop to robi się problem. Jeżeli jedna osoba upala furę to po co jakieś regulacje, na stałe się montuje i jazda. Kolejna sprawa to waga, ktoś montuje mega lekkie fotele , a dokłąda kilogramów w postaci zbędnych konstrukcji do regulacji, bezsens.
Regulacja góra dół to już nie od fotela zależy a od stelażą i można zrezać do każdego fotela, tylko wtedy fotel idzie do góry i jeżeli ktoś jest wysoki chłop to robi się problem. Jeżeli jedna osoba upala furę to po co jakieś regulacje, na stałe się montuje i jazda. Kolejna sprawa to waga, ktoś montuje mega lekkie fotele , a dokłąda kilogramów w postaci zbędnych konstrukcji do regulacji, bezsens.
-
Fotele z porsche ważyly 6,5kg + stalowe mocowania, RECARO Pole P z tego co widze 7kg ale tym razem dam aluminiowe mocowania RECAROSwogONE pisze:Recaro PP powinny lepiej siąść przy kształcie b5 :) A jak wagowo wychodzi? Lżejsze od prosiaków ? Esa piękna! I musi też robić niemiłosierny przeciąg
Kilka nowych fantów RS do budy

Licznik wysoko skalowany sie przyda,zobaczymy co skrzynia EHW potrafi...

[ D O B R Z A Ń S K I ]
-
Emay, a chciałbyś mieć ulepa?emay pisze:Będzie body RS ?
[ Dodano: 2018-01-18, 21:08 ]
Jestem tego samego zdaniakuba411vm pisze:Ja bym w życiu nie pociął tak ładnego ori S4 lifta w sedanie, żeby zrobić z niego RS. Moim zdaniem jest dobrze jak jest. Nie, nie jest dobrze, jest najlepiej! :)emay pisze:Będzie body RS ?

[ D O B R Z A Ń S K I ]
etam gadanie, zaraz ulep
rozumiem że ktoś chce posiadać ori s4 i nie myśli o takich rzeźbach, ale tak zrobione Rs4 jak ma Savo na pewno nie jest żadnym ulepem
Jak robić Rs4 limo to tylko na budzie s4 i to zdrowej
Moim zdaniem, ładne Dobrzański te Twoje s4 ale nawet jakby je złotem posypał to nigdy nie będzie miało podejścia wizualnie żadne s4 do Rs4 limo
rozumiem że ktoś chce posiadać ori s4 i nie myśli o takich rzeźbach, ale tak zrobione Rs4 jak ma Savo na pewno nie jest żadnym ulepem
Moim zdaniem, ładne Dobrzański te Twoje s4 ale nawet jakby je złotem posypał to nigdy nie będzie miało podejścia wizualnie żadne s4 do Rs4 limo

Ostatnio zmieniony 2018-01-18, 22:02 przez 16vg60, łącznie zmieniany 1 raz.
RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
Tutaj sie podpisuje pod tymi słowami. Też mam takie zdanie.16vg60 pisze:etam gadanie, zaraz ulep
Moim zdaniem, ładne Dobrzyński te Twoje s4 ale nawet jakby je złotem posypał to nigdy nie będzie miało podejścia wizualnie żadne s4 do Rs4 limo
Ja swoją bym pociął jakbym miał aż nad to