Najlepsza Ceramika

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Marcin85

Najlepsza Ceramika

Post autor: Marcin85 »

Moze ktos sie wypowie która powloka ceramiczna jest najlepsza,najtrwalsza trzy lub piecio letnia??
Marcin
Awatar użytkownika
RRyb

Post autor: RRyb »

A jaki efekt wody chcesz uzyskać? Bo to też dość istotna informacja. No i musisz wiedzieć, że jeśli nie będziesz jeździł na "odtykanie" powłoki to nie wytrzyma Ci 3 czy 5 lat
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
2f2f
Kontakt:

Re: Najlepsza Ceramika

Post autor: 2f2f »

Marcin85 pisze:Moze ktos sie wypowie która powloka ceramiczna jest najlepsza,najtrwalsza trzy lub piecio letnia??
To trudne pytanie bo ciezko jest porownac 5letni okres uzytkowania.
Crystal Serum uzywam od trzech lat i zero odpryskow na masce i przednim zderzaku. B dobrze chroni przed ptasimi odchodami. I znakomicie zmniejsza przywieranie brudu. Jeden element lakierowalem i najlepiej to widac na lakierowanym blotniku jaka jest roznica w przywieraniu brudu
Igor_s4

Post autor: Igor_s4 »

Max protect uncr , gtechniq , godny polecenia jest tez ultracoat
Awatar użytkownika
RRyb

Post autor: RRyb »

Max protect UNC-R też polecam, albo C1+EXO
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)
Arti
Kontakt:

Post autor: Arti »

Ponoć Opticoat ma w polsce gwarancje 5 lat tylko dlatego ze nie mozna zgodnie z przepisami sprzedawaj jej jako dozywotnia tak jak w stanach ,,,nie pamiętam czy raz na rok czy dwa lata trzeba jechać na jakieśtam refreszowanie ale ponoć powłoka super.
Ja tam miałem na trzech autach klasycznego Gyeona i jak dla mnie było spoko ,,,wytrzymywało dobre 2 lata ,,brud sie nie czepiał zwłaszcza na felgach..

Nie dajmy sie zwariować ,w tej chwili każda dobra powłoka bedzie dobra i o każdą trzeba bedzie dbać......jak dla mnie wynalazek rewelacja ,zwłaszcza na felgach.
ODPOWIEDZ