RS3 Ciemna Strona Mocy...
Aaa, bo podobne ostatnio za mną leciało :)
Mówisz o tej części w której jest kamera - jak nie ma kamery, to napis powinien tam być :(
Ale można kupić na ...
http://allegro.pl/audi-a3-rs3-8v-atrapa ... 02529.html
Pytanie jak bardzo atrakcyjna jest ta cena?
Mówisz o tej części w której jest kamera - jak nie ma kamery, to napis powinien tam być :(
Ale można kupić na ...
http://allegro.pl/audi-a3-rs3-8v-atrapa ... 02529.html
Pytanie jak bardzo atrakcyjna jest ta cena?
RS3 [8V] Sportback '15
BYŁO
S6 [C5] Avant 4.2 quattro '01
A4 [B5] Avant 1.8T quattro '97
BYŁO
S6 [C5] Avant 4.2 quattro '01
A4 [B5] Avant 1.8T quattro '97
- schockvvave
ACC przydaje sie nie na autostradach ale w miescie. Mi kilkakrotnie uratował sytuacje przed wjechaniem komus w tyl bo akurat cos sprawdzalem w telefonie....Zagór pisze:W ACC PL totalnie nieprzydatny - chyba że latasz po autostradach nocami przy małym ruchu, ja w PL nie włączam z zasady, chyba że lecę nocą - co innego jak przekroczysz granicę - nawet południową - wtedy użytkowanie tegoż ma sens - tam Ci się nikt przed maskę nie wp.....
bardzo mozliwe, rej. WZ...luk448 pisze:A kolega rsem nie lecial w sobote ok 18-19 Jerozolimskimi w strone Pruszkowa?
[ Dodano: 2017-11-28, 08:57 ]
wlasnie na tym mi zalezy... ale dopoki jest gwarancja to niestety dodawac nie ma sensu...2f2f pisze:ACC przydaje sie nie na autostradach ale w miescie. Mi kilkakrotnie uratował sytuacje przed wjechaniem komus w tyl bo akurat cos sprawdzalem w telefonie....Zagór pisze:W ACC PL totalnie nieprzydatny - chyba że latasz po autostradach nocami przy małym ruchu, ja w PL nie włączam z zasady, chyba że lecę nocą - co innego jak przekroczysz granicę - nawet południową - wtedy użytkowanie tegoż ma sens - tam Ci się nikt przed maskę nie wp.....
[ Dodano: 2017-11-28, 08:58 ]
czy jest jakies alternatywne zrodlo czesci OEM dla Audi (poza ASO), chodzi mi o eksploatacyjne rzeczy, klocki, tarcze itp.
czy jest jakas przegladarka gdzie mozna po VIN wyszukiwac numery czesci?
Pozdrawiam,
Artur
Artur
ETKA online albo realoemArturG75 pisze:bardzo mozliwe, rej. WZ...luk448 pisze:A kolega rsem nie lecial w sobote ok 18-19 Jerozolimskimi w strone Pruszkowa?
[ Dodano: 2017-11-28, 08:57 ]wlasnie na tym mi zalezy... ale dopoki jest gwarancja to niestety dodawac nie ma sensu...2f2f pisze:ACC przydaje sie nie na autostradach ale w miescie. Mi kilkakrotnie uratował sytuacje przed wjechaniem komus w tyl bo akurat cos sprawdzalem w telefonie....Zagór pisze:W ACC PL totalnie nieprzydatny - chyba że latasz po autostradach nocami przy małym ruchu, ja w PL nie włączam z zasady, chyba że lecę nocą - co innego jak przekroczysz granicę - nawet południową - wtedy użytkowanie tegoż ma sens - tam Ci się nikt przed maskę nie wp.....
[ Dodano: 2017-11-28, 08:58 ]
czy jest jakies alternatywne zrodlo czesci OEM dla Audi (poza ASO), chodzi mi o eksploatacyjne rzeczy, klocki, tarcze itp.
czy jest jakas przegladarka gdzie mozna po VIN wyszukiwac numery czesci?
potrzebuje ceny na takie klocki dla mnie i kolegi:
RS3 2016 part number 8V0698151K
RS6 2016 with ceramic rotors/discs 4H0698151C
swoja droga, juz zalatwilem dobre ceny na OEM Audi - chetnie porownam ceny, jak bede mial lepsze to zapraszam ja
na powyzsze moge zaoferowac -20% vs. ASO
RS3 2016 part number 8V0698151K
RS6 2016 with ceramic rotors/discs 4H0698151C
swoja droga, juz zalatwilem dobre ceny na OEM Audi - chetnie porownam ceny, jak bede mial lepsze to zapraszam ja

Pozdrawiam,
Artur
Artur