Panowie pytanie ponieważ miałem auto u Koraszewskiego robił mi kilka rzeczy ale jednej nie zdążył i teraz musze kolejne tygodnie czekać na jakiś termin naprawy a problem irytuje mnie dość konkretnie......
Jak ruszam lekko na 1 biegu słychać z przodu takie klup klup potem już ok wpinam drugi bieg lekko i jak puszcze sprzęgło znowu klupnie- czyli taki wyczuwalny luz.
Warsztat Pana Koraszewskiego zdiagnozował po dokładnym obejrzeniu problemu jako LUZ ZABIERAKA SKRZYNI BIEGÓW (PRAWA STRONA)
Czy taka jest tego polska nazwa czy poprostu chodzi o przegub wewnętrzny?? Nie chcę stanąc kiedyś w trasie a czuje że problem się nasila.... i chyba będę musiał gdzieś szybciej uderzyć niż czekać kolejny tydzień na termin...
Pytanie o usterkę
Pytanie o usterkę
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter
tzn sprawa jest zdiagnozowana ponieważ powiedział że naprawa tego to koszt około 300-400zł. Dźwięk ewidentnie dochodzi bardziej z prawej strony niż ze skrzyni. Chodzi tylko o to czy ten luz zabieraka skrzyni biegów- prawa strona to inaczej przegub wewnętrzny?
I live my life a quarter mile at a time.For those ten seconds or less I'm free nothing else matter