FIRMY TUNINGOWE

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

Mi nie dłubał , ale zaocznie wspieral wiedza . swoj chłop u Nosba widac że to jego pasja i pracowity . bez problemu można się dogadać :)
Awatar użytkownika
mylek
Kontakt:

Post autor: mylek »

Nosb mi swego czasu dupę uratował gdy jako totalny noob przywiozłem do niego auto po niedokończonym swapie u paproków. Widać, że ma obcykane 2.7t patrząc jak skacze przy aucie :)

Po wyjęciu silnika i sekcji zwłok mechanicznie nie było się z grubsza do czego przyczepić, jednak do elektryki to mógłby się przyłożyć, bo pod grubą warstwą izolacji odkryłem straszną rzeźbę.

Cenowo i terminowo (było to z dwa lata temu) było okej.
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

NOSB... mistrz ... inaczej nie okresle ....
Awatar użytkownika
emay

Post autor: emay »

Ja swoje 3 gorsze:

Sportmile: Robota miodzio. Cel było osiągnięcie 420KM+. Mechanicznie ogarnięte na TIP TOP. Jeżdżę od modyfikacji już dwa lata i zero awarii. Nawet obejma nigdy nie spadła co poniektórym tutaj :D. Jedynego mogę żałować, że nie zrobiłem od razu 600 KM ;-). Czasy na RaceLogic potwierdzają moc osiągniętą na hamowni.

Ecu-project: Robiłem u nich kompletny wydech od turba do końca. Skusiła mnie cena ( MG Motorsport zawołał wtedy 5k zł, tyrkal 4k zł ) 2700 zł. W sumie dobrze, że mam blisko bo musieli poprawiać 4 razy. Tłumiki założyli mi od RM Motors. Jak na razie się nie rozleciały. Modyfikacja wykonana w marcu 2015.

Jakbym miał robić kolejne modyfikacje podnoszenia mocy nie zawahałbym się pojechać znowu do Sportmile.
Awatar użytkownika
schockvvave

Post autor: schockvvave »

Panie Rafale super temat :D

Czy te firmy tuningowe robią też naprawe seryjnych silników :d bez żadnych modów? pytam tak na przyszlość ?
planuje się wybrać do kolegi AW racing bo pan nosb milczy od dłuższego czasu.

pozdrawiam
ODPOWIEDZ