FIRMY TUNINGOWE
to ze ludzie umow nie pisza ani zlecen to jedno ale ludzie sie godza na to ze duze roboty za nascie tysiecy ida bez rachunku i sie nie upominaja o rachunki bo nagle uslugodawca mowi ze trzeba vat doplacic . no i odpusczaja a jak cos sie stanie pozniej to sie wyprze ze nic nie bylo robione .
trzeba wszystko od poczatku do konca na papierze miec bo niezle jaja wychodz i nieraz jeszcze konczy sie grozbami i cyrkami niepotrzebnymi
trzeba wszystko od poczatku do konca na papierze miec bo niezle jaja wychodz i nieraz jeszcze konczy sie grozbami i cyrkami niepotrzebnymi
Pojedz do PP-Performance i nie bedziesz mial problemow. Uwierz.Wojt3q pisze:to ze ludzie umow nie pisza ani zlecen to jedno ale ludzie sie godza na to ze duze roboty za nascie tysiecy ida bez rachunku i sie nie upominaja o rachunki bo nagle uslugodawca mowi ze trzeba vat doplacic . no i odpusczaja a jak cos sie stanie pozniej to sie wyprze ze nic nie bylo robione .
Ostatnio zmieniony 2017-11-02, 12:18 przez Rafal84, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja ze swojej strony poza Sportmile Ecu Performance czy R Performance mogę polecić człowieka o imieniu Tomas
Działa w Zalesiu pod Warszawa w swoim garażu. Mega łeb od mechaniki kozak spawacz kabelków i elektryki tez się nie boi. Robił między innymi w USA ale nie pamietam teraz nazwy firmy.
Szczery, uczciwy i mega pasjonata. Nie ma strony w necie ani wielkiej siedziby ale ma wiedzę i pasje.
Jak by ktoś był zainteresowany zapraszam po nr do mnie
Działa w Zalesiu pod Warszawa w swoim garażu. Mega łeb od mechaniki kozak spawacz kabelków i elektryki tez się nie boi. Robił między innymi w USA ale nie pamietam teraz nazwy firmy.
Szczery, uczciwy i mega pasjonata. Nie ma strony w necie ani wielkiej siedziby ale ma wiedzę i pasje.
Jak by ktoś był zainteresowany zapraszam po nr do mnie

...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Papuś to ty już nie zawitasz do Digitun ???Papol pisze:Uwazam ze ludzie nie chca mowic o bledach bo nie za wiele osob robi dobrze nasze auta a zawsze bedzie cos do poprawki.. czesto ci ktorzy nam robia auta to nasi dobrzy znajomi... Wiemy ze kazdy moze sie z czyms poslizgnac... Dlatego machasz reka i przelykasz ze cos jednak masz nie ok z autem......

Re: FIRMY TUNINGOWE
Ciekawe, mam identyczne doświadczenie z Pachurą, po dobrym wstępnym wrażeniu jak podesłałem szczegółowe wymagania co do modyfikacji mechanicznych to nabrał wody w usta i kontakt się urwał. Parę razy go pingowałem ale bezskutecznie. Faktycznie dziwny typRafal84 pisze:Pachura: dziwny typ.. na necie krazy wiele opini, ze kazdy jego panne obracal.. hmm, a ile w tym prawdy, mniejsza z tymjesli chcesz progsa ok umowi sie wszystko ladnie, schody sie zaczynaja jesli chcesz cokolwiek zmodyfikowac, a jesli sie znasz na tym, zero odpowiedzi, rekacji, olewanie klienta
Nie polecam.

ZbychuBt pisze:Papuś to ty już nie zawitasz do Digitun ???Papol pisze:Uwazam ze ludzie nie chca mowic o bledach bo nie za wiele osob robi dobrze nasze auta a zawsze bedzie cos do poprawki.. czesto ci ktorzy nam robia auta to nasi dobrzy znajomi... Wiemy ze kazdy moze sie z czyms poslizgnac... Dlatego machasz reka i przelykasz ze cos jednak masz nie ok z autem......
Krzysiek to moj stary koolega....zawsze do niego wracam.. teraz jednak dam komus innemu mechanike zeby ogarnal
Moim skromnym zdaniem taki temat jest jak najbardziej potrzebny. Każdy powinien mieć prawo do wypowiedzi i napisania swoich doświadczeń z dana firma, zarówno tych dobrych jak i złych. Przeciez to jest Nasza ciężka kasa, a właśnie jakie forum jak nie to ma byc najlepszym sposobem do wymiany informacji. Jeżeli posty będą pisane kulturalnie można będzie wyciągnąć z nich fajne wnioski. Rozumiem, że komuś może się to nie podobać...ale bez jaj cenzura juz kiedyś była...dajcie żyć.
Moje doświadczenia
Pachura bardzo profesjonalne podejście z modyfikacji byłem bardzo zadowolony - jest dość drogi, ale będąc u niego widziałem za co płace.
Best Performance bardzo na plus ekipa zna się na temacie, bardzo przystępne ceny
Pgperformanceofficial super podejście do klienta, bardzo przystępne ceny
Te formy moge polecić z czystym sumieniem co do innych nie wiem nie korzystałem tylko słyszałem opinie wiec nie będę się wypowiadał.
Moje doświadczenia
Pachura bardzo profesjonalne podejście z modyfikacji byłem bardzo zadowolony - jest dość drogi, ale będąc u niego widziałem za co płace.
Best Performance bardzo na plus ekipa zna się na temacie, bardzo przystępne ceny
Pgperformanceofficial super podejście do klienta, bardzo przystępne ceny
Te formy moge polecić z czystym sumieniem co do innych nie wiem nie korzystałem tylko słyszałem opinie wiec nie będę się wypowiadał.
Sportmile: 3 auta robilem i dostałem to co chcialem. Zabardzo nie interesowało mnie podejscie do klienta tylko wykonana praca. Moge zrozumieć podejście do klienta przez właścicieli takich firm bo 90% dzwoniacych to dupo zawracacze bądź Ci co chcą ale kasy nie mają.
Ja powidzialem co jest do zrobienia, co jest do sprawdzenia i ewentualnie do zrobienia i bylo zrobione plus strojenia też nigdy nie mialem problemu.
Co do wykresów to wydaje mi sie że jest tylko odniesienie od tego co bylo przed więc nie trzeba tego brac aż tak poważnie.
Ja powidzialem co jest do zrobienia, co jest do sprawdzenia i ewentualnie do zrobienia i bylo zrobione plus strojenia też nigdy nie mialem problemu.
Co do wykresów to wydaje mi sie że jest tylko odniesienie od tego co bylo przed więc nie trzeba tego brac aż tak poważnie.