Jestem chory psychicznie :) na punkcie aut i wszystko co mechanicznie (wlacznie z kosiarka :) przerabialem. Temat ma sluzyc Waszym opisom z doswiadczeniami z firmami tuningowymi. Bez wyzwisk, swoje przejscia, kulturalnie.
Zeby dobrze sie czytalo: https://www.youtube.com/watch?v=aJBu5tc_HcA
W kolejnosci mózgowej z ktorymi mialem do czyenienia. Wpisujecie tez co tam robiliscie, ewentualnie dobry znajomy, przyjaciel ,tak zeby nie wplatywac sie bo kolega kolegi... itp.
AW Racing: jak to AW swoj chlop, mechanika spoko, ogolnie OK nie ma do czego sie przyczepic. Dla mnie mistrz jesli chodzi o 2.7 biturbo, z drugiej strony nie ma ludzi nie omylnych, ale jak takie auto z tym serduchem tylko tam. Ewentualnie pasek B5 na progsa

Kreator Mocy: jak chcesz samego chipsa i gotowca Polecam. Obsluga super, jak w piekarni, dziennie kilka-kilkanascie aut ogarniaja, jak to widzisz, oczom nie dowierzasz (jak ja). Program super zadnych bledow, nie ma sie do czego przyczepic. Mercedes W212 350 CDI 4matic . Polecam.
Unitronic: dziwny typ... Pan Poniedziałek, teraz chyba mlody tym sie zajmuje, starszy nie umial zdiagnozowac nieszczelnosci w 1.8 T.... porazka: Leon 1.8 T. Nie Polecam.
VTG: za czasow swietnosci zajechalem na plac "panie przyjedz pan za miesiac dwa bo nie ma czasu" i odwrocenie na piecie, M3 E46. Nie Polecam.
Pachura: jesli chcesz progsa ok umowi sie wszystko ladnie, schody sie zaczynaja jesli chcesz cokolwiek zmodyfikowac, a jesli sie znasz na tym, zero odpowiedzi, rekacji, olewanie klienta

Masters: mysle, ze sie wypalil, super koles, ale co obecnie.. cos po cichu dziubie, nie wiem,. ciezko mi wyrazic zdanie, robilem tam Golfa tdi hmmm... taki program zrobil ze wtryski prawie fruwaly, kiedys moze ok, teraz Nie polecam.
Fabryka Mocy: nie znam, nie korzystalem, ale tyle zlych opini ze bym sie nie odwazyl.
JDL: polecam :) jak u dobrego lekarza i kielich mozna zlapac ;) Podejscie do klienta eleganckie.
Ecu-Perfromance: Polecam :) mistrzowie :) chodz ostatnio obsluga klienta sie popsula chyba za duzo kleitnow maja...
Pro Turbo : LOOOL :) spawane kolektory jak po pijaku spawanie pod siedleckim lokalem, no ale kto co lubi, jednorazowki na sezon, wydmuszki :) ciesza sie jak zakompleksieni z kazdego czasu na 400 m. Osobiscie nie polecam. Duzo ludzi tam robi i jest na forum ;) i klepie dobre czasy, ale co kto lubi.
PP-Perfromance: jestem starym koniem, ale z takim podejsciem sie nie spotkalem, chcesz fakture czy paragon, czy dokumetn sprzedazy, ceny nizsze x4 niz w Sportmile, mechanicy pasjonaci, w szoku bylem. Polecam rekami i nogami. Bezpieczne programy, mechanika na 6+ i kazda czynnosc fotografowana i dzwoniona, bez Twojej wiedzy srubki nie odkreca.
R-Performance: mistrz kuchni, ale nie odbiera telefonow, zenujace to jest jak dajesz klienta a on zlewa.

Sportmile:NIE POLECAM.