Panowie, mam lotke tylnej klapy rs4 b5. Chce to założyć do swojej klapy przedliftowej i nie wiem czy konieczne jest wiercenie otworów w fabrycznym "daszku"?
Czy może klapa poliftowa jest już przystosowana?
Nie wiem co robić... przecież nie utne tych czterech kołków i nie przykleje na klej do szyb
Właśnie wszyscy ucinają te kołki i kleją na klej do szyb zaczynając od b5 po b7 miejsca w klapie miały tylko te auta które fabrrycznie z tą klapą i lotką wychodziły.
Jak przykleisz na klej do szyb jak sztuka nakazuje ( czyli z podkładem ) to nie ma opcji że oderwie Ci sie.
oryginalna lotka RS4 na "dzyndzle" do przykręcenia
musisz wywiercić otwory
dziwne jest że klapy S4 mają tak jakby juz miejsce na te otwory więc to robota na 5min
w przedlifcie nie patrzyłem
W takim razie upewnie sie co do miejsc przygotowanych do zrobienia otworow i zdam relacje w przyszlym tygodniu. Jak nie to za rada chlopakow upitole bolce montazowe i pojdzie na spermosil.
Marcin85 tez sie chciałem połakomic na podróbke az tu nagle trafil sie orginal na olxie. Wiec moze lepiej poszukaj czegos ori. Te laminaty to nie sa podobno idealnie wykonane.
Igor_s4 pisze:S nie miała daszku
Ja mam u siebie ten daszek z allegro od tuningkingz i o dziwo całkiem dobrze lezy i kleilem na klej do szyb i jakoś trzyma :)
Siema, możesz wrzucić jakieś foto? Dużo rzeźbienia czy wystarczyło pomalować i przykleić