Witam Wszystkich (Górno/Rzeszów - S3&S4)

Jesteś Nowy ? Daj nam znać :) i pokaż swój samochód

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
ZicoPL

Post autor: ZicoPL »

matig7 pisze:Zapytam tutaj, bo nie mam pomysłu w jakim innym dziale można by to zrobic.
Problemem są blachy SZY na moim S3 :-)
A mianowicie:
Auto kupione 3lata temu, nie jeżdżone przez długi czas - robiłem cały silnik od zera i trochę innych pierdół, nie było ciśnienia więc chwilę mi z tym zeszło. No i jakiś czas temu zorientowałem się, że po kupnie nie zapłaciłem skarbówki. (Auto rzecz jasna nie jest przerejestrowane). Jak najlepiej napisac pismo do nich z wyjaśnieniem całej sytuacji? Wiem, że zdecydowanie lepiej przyznac się samemu niż gdyby sami wysłali do mnie pismo. Nie wiem tylko jak to dokładnie ruszyc. Może ktoś przerabiał już taki temat u siebie? Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Przerabiałem jakiś czas temu, bardzo podobna sytuacja. Idziesz do US, głowa spuszczona, piszesz na kolanie "czynny żal" : że nie wiedziałeś, że pierwszy i ostatni raz, i jest Ci bardzo przykro. Jak nic wcześniej nie naskrobałeś u nich to Naczelnik powinien być łaskawy. W Urzędzie Komunikacji powinno iść już gładko. Powodzenia :-)
Awatar użytkownika
matig7
Kontakt:

Post autor: matig7 »

ZicoPL pisze:Przerabiałem jakiś czas temu, bardzo podobna sytuacja. Idziesz do US, głowa spuszczona, piszesz na kolanie "czynny żal" : że nie wiedziałeś, że pierwszy i ostatni raz, i jest Ci bardzo przykro. Jak nic wcześniej nie naskrobałeś u nich to Naczelnik powinien być łaskawy. W Urzędzie Komunikacji powinno iść już gładko. Powodzenia :-)
Tak zrobiłem już chwilę temu i udało się wszystko pozałatwiać bez żadnych problemów.

W międzyczasie S3 sprzedałem znajomemu, a S4 jak na razie jeździ i tylko pochłania kolejne złotówki :)
Paweł
Kontakt:

Siema

Post autor: Paweł »

Siema
Piękne samochody
ODPOWIEDZ