A4 b6 3.0
A4 b6 3.0
Witam
Jestem posiadaczem a4b6 avant z silnikiem 3.0asn no i jak to bywa w asn na 99 mam pęknięty blok. Chciałbym sie dowiedzieć ile by kosztowała wymiana silnika ? a moze lepiej włożyć 2.7bi ?
Jestem posiadaczem a4b6 avant z silnikiem 3.0asn no i jak to bywa w asn na 99 mam pęknięty blok. Chciałbym sie dowiedzieć ile by kosztowała wymiana silnika ? a moze lepiej włożyć 2.7bi ?
najbliżej będzie chyba nosb z tych bardziej znanych i polecanych. Jeśli za daleko masz do niego (ma też silnik wiec chyba spoko? no i w dobrej monecie jest) to w lublinie jest dwóch gości co zrobili a6 c6 z 2.7bitem (rozwalili już jakoś niestety)Tomek1234 pisze:Jak będę wogule robił tą wymiane mysle ze jest prosty "samochód jeszcze jezdzi"emay pisze:Wezmę od Ciebie wał jak jest prostymyślałem nad 2.7bi jest tu ktos kto by to ogarnął w lubelskim ?
BUBA ... nie każdego trzeba na siłę uszczesliwiac 2.7 bit .... jakos cudów po naszych 2.7 bit że 100licy nie widziałembuba pisze:Fajnie by było gdyby wszyscy właściciele BBK mieli takie podejście jak Ty
a może w końcu zrobimy kilka pomiarów na RL ???
Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic
Sugerujesz, ze w moim miescie rodzinnym nie ma godnych reprezentantow 2.7 bit??RSK pisze:BUBA ... nie każdego trzeba na siłę uszczesliwiac 2.7 bit .... jakos cudów po naszych 2.7 bit że 100licy nie widziałembuba pisze:Fajnie by było gdyby wszyscy właściciele BBK mieli takie podejście jak Ty
a może w końcu zrobimy kilka pomiarów na RL ???

dodam, ze na czasy z Racelogica scigaja sie internetowe trole. Ustaw sie kiedys z kims i nie 100-200 tylko od 0-300 albo w opor i wtedy okaze sie ktos jest kozak. Ja sie bardzo chetnie sprawdze z jakism mocnym autem, natomiast musze poczekac jeszcze pare dni. Znam auto spod Wawy 1100+ HP, kojarze drugie 800+ z okolic Zalewu Zegrzynskiego, takze mysle ze na tym polu stolica i okolice nie maja wstydu.
Ostatnio zmieniony 2017-09-20, 10:14 przez RotS4, łącznie zmieniany 1 raz.
RSK tak Ciebie i słucham i czytam jakiś czas i zbliżyłeś się dzieciaku do czerwonej kreski
Ty masz chłopie 30+ a gadasz gorzej niż 4 letnia córka mojego ziomka....
Co Ty masz z tym uszczęśliwianiem ? i kompleksami z tymi pomiarami ??
Każdy Ci mówi już X czasu że jak na BBK to masz zdrową sztukę i nikt tego nie negował a Ty cały czas uderzasz w te 2.7....nie podlega dyskusji że 2.7 to silnik lepszy ogólnie i to się nie zmieni...
Ty próbujesz na siłę z tego BBK zrobić silnik lepszy od wszystkiego innego na świecie
Z tymi pomiarami to nie bądź taki pewny...bo akurat są w stolicy 2.7 które zrobią z Ciebie wiatrak
Serio już nie mogę czytać tego pier....olenia
Ty masz chłopie 30+ a gadasz gorzej niż 4 letnia córka mojego ziomka....
Co Ty masz z tym uszczęśliwianiem ? i kompleksami z tymi pomiarami ??
Każdy Ci mówi już X czasu że jak na BBK to masz zdrową sztukę i nikt tego nie negował a Ty cały czas uderzasz w te 2.7....nie podlega dyskusji że 2.7 to silnik lepszy ogólnie i to się nie zmieni...
Ty próbujesz na siłę z tego BBK zrobić silnik lepszy od wszystkiego innego na świecie
Z tymi pomiarami to nie bądź taki pewny...bo akurat są w stolicy 2.7 które zrobią z Ciebie wiatrak
Serio już nie mogę czytać tego pier....olenia
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
CENZURA

Ostatnio zmieniony 2017-09-20, 11:59 przez RSK, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic