Witam. Krótko albo długo bo nie znam się, i nie wiem czy ktoś tak napisał ? Ile wycisne z serii 2.7 TT ? Chcę zrobić układ wydechowy z nierdzewki z down pipe. Interkulery i wtryski od rs4. To moja teoria. Rozmyslam jeszcze nad turbinami http://sidmotorsport.pl/pl/s/199-s4-rs4 ... o-k04.html. Jeśli czegoś zapomniałem proszę o poprawkę.
żeby za długo nie pisać powiedz ile chcesz wycisnąć a wtedy można dobrać "zestaw"
bo "ile się da" to zawsze będzie jakieś słabe ogniwo które będzie trzymać i nie pozwoli przekroczyć 400 czy 500KM
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Po pierwsze nie chce zaśmiecać forum. Ale jak to zawsze bywa zawsze ktoś będzie krytykował kogoś. Jeśli chodzi o moc, to chciał bym oczywiście jak najwięcej ale był bym zadowolony gdyby dało się przekroczyć 400KM. Fundusze ok 30tyś. I teraz moje pytanie czy ten zestaw który pisałem powyżej jest wystarczający żeby przekroczyć 400KM ?
dokładnie poza tym stage 400+ to może być 420 ale i 480 i np. + głowica itd
teraz pytanie czy podzespoły na np. tzw. 500+ czy zwykła pompa walbro obleci itd itd.
dlatego na tak zadane pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
To jeszcze mam pytanie a mianowicie, czy jest duża różnica między gratami tzw podróbkami a oryginalnymi ? Nie pytam o cenę a o żywotność i jakość wykonania. Czy jest kosmos różnica ? I gdzie najlepiej i najbezpieczniej kupić cały zestaw ?
AudiAudi pisze:To jeszcze mam pytanie a mianowicie, czy jest duża różnica między gratami tzw podróbkami a oryginalnymi ? Nie pytam o cenę a o żywotność i jakość wykonania. Czy jest kosmos różnica ? I gdzie najlepiej i najbezpieczniej kupić cały zestaw ?
zależy od szczęścia i źródła tegoż sprzętu. ogolnie np. turba wstają gorzej, pompują słabiej i krócej zyją.
ten sam przedmiot od k64 a od majfrienda z aliexpres moze byc zdecydowanie gorszy niż to co ma k64.
sztybor pisze:wiadomo ze jest N tematow o tym.. ale nie ma 1 podsumowujacego te cala wiedze.. moze nie bez przyczyny :)
bo nie da sie podsumować. co jakiś czas sie wiele rzeczy zmienia, pojawiają sie nowe możliwości i alternatywy. projektów i tematów jest od chuja i więcej. Wystarczy poświęcić kilka nocy i poczytać a nie pisać kolejny że nic nie ma.