B5 BITURBO SPRZEDANE :(((
- true jiGsaw
"Stary silnik wyjąłem sam, nowy praktycznie w całości przygotowałem i złożyłem sam, czorny customs zajął się włożeniem i elektryką i to jest chyba jedyna ingerencja osoby trzeciej przy tym aucie (pomijając malowanie)."schockvvave pisze:Również gratuluje mega projektu.
Dużo rzeczy sam robiłeś / wymieniałeś czy dałeś komuś się przy tym bawić.
pozdro

- schockvvave
no to tym bardziej chyle czoła ;) ale i cieszę się że nie tylko ja coś próbuje sam dłubać. ostatnio 2 razy zrzucałem skrzynie u siebie pod okiem mechanika. ciężko było ale jakoś poszło.
a pytam ogólnie bo zawsze obawiałem się takich rezań i ile razy mnie nachodziło coś przerabiać to później po dyskusjach czy na forum czy gdzieś argumentowano że lepiej kupić gotowe bo sobie zrobie mega koszty a na końcu nie będzie miał kto tego poskładac.
a pytam ogólnie bo zawsze obawiałem się takich rezań i ile razy mnie nachodziło coś przerabiać to później po dyskusjach czy na forum czy gdzieś argumentowano że lepiej kupić gotowe bo sobie zrobie mega koszty a na końcu nie będzie miał kto tego poskładac.
Auto wystrojone, 393/542, wykres dodam na dniach jak mi prześle Miras. Wykres niestety lekko pofalowany, hybrydy trochę nie ogarniają, nie trzymają stabilnie cisnienia. Doładowanie maksymalne 1,3b. Najważniejsze, że na drodze nic nie czuc i jedzie ok, choć dupy nie urywa, apetyt rośnie w miarę jedzenia
jak skończą się hybrydki to będziemy atakować 500+.

Jak bym siebie słyszał Bardzo ładny wynik i zaś małoDuds pisze:Auto wystrojone, 393/542, wykres dodam na dniach jak mi prześle Miras. Wykres niestety lekko pofalowany, hybrydy trochę nie ogarniają, nie trzymają stabilnie cisnienia. Doładowanie maksymalne 1,3b. Najważniejsze, że na drodze nic nie czuc i jedzie ok, choć dupy nie urywa, apetyt rośnie w miarę jedzeniajak skończą się hybrydki to będziemy atakować 500+.

No niestety, no nie porwalo mnie :D ale nic straconego, w przyszłym sezonie pewnie coś podziałam :D w sumie wrzucić jakies k04 hybrydki, większe wtryski i 450+ powinno byćZbychuBt pisze:Jak bym siebie słyszał Bardzo ładny wynik i zaś małoDuds pisze:Auto wystrojone, 393/542, wykres dodam na dniach jak mi prześle Miras. Wykres niestety lekko pofalowany, hybrydy trochę nie ogarniają, nie trzymają stabilnie cisnienia. Doładowanie maksymalne 1,3b. Najważniejsze, że na drodze nic nie czuc i jedzie ok, choć dupy nie urywa, apetyt rośnie w miarę jedzeniajak skończą się hybrydki to będziemy atakować 500+.
-
- schockvvave
- pawelosinski83
- schockvvave
-