Audi S4 b6 4.2 uszkodzony dwumas ?
- pawelosinski83
- pawelosinski83
Domyślam się że 10w60 będzie gęstszy ? Napisałem o Neste bo cena jest przyzwoita, ale oczywiście nie chce oszczędzać na oleju i wolałbym kupić coś lepszego. Czyli Valvoline będzie dobrym wyborem ?RSK pisze:Valvoline 10w60 ... dobra cena co jest dobrym argumentem przy miłości bbk do oleju
Najlepiej sprawdza się w moim bbk
W klasie 10w60 lepszy tylko Millers ale cenowo już wychodzi drogo.
Valvoline 10w60 polecaja sobie na forach jak i w hurtowni (Petrostar) polecili mi albo Millers albo Valvoline. Hurtownia (sieć sklepów) z Wawy i obsługuje dużo klientów z tego typu samochodami więc mają doświadczenie jak i pojęcie co się najlepiej sprzedaje
Z uwagi na miłość BBK do oleju wybrałem Valvoline ...
Wcześniej ujeżdżałem Motul 5w40 ... i było gorzej.
Na Valvoline poprawiła się praca silnika, zmienjszyło zużycie oleju i lepszy wynik na Racelogic (100-200 poprawa o 0,7s)

Valvoline 10w60 polecaja sobie na forach jak i w hurtowni (Petrostar) polecili mi albo Millers albo Valvoline. Hurtownia (sieć sklepów) z Wawy i obsługuje dużo klientów z tego typu samochodami więc mają doświadczenie jak i pojęcie co się najlepiej sprzedaje

Na Valvoline poprawiła się praca silnika, zmienjszyło zużycie oleju i lepszy wynik na Racelogic (100-200 poprawa o 0,7s)

Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic
- pawelosinski83
VR1? to półsyntetyk, nie?RSK pisze:W klasie 10w60 lepszy tylko Millers ale cenowo już wychodzi drogo.
Valvoline 10w60 polecaja sobie na forach jak i w hurtowni (Petrostar) polecili mi albo Millers albo Valvoline. Hurtownia (sieć sklepów) z Wawy i obsługuje dużo klientów z tego typu samochodami więc mają doświadczenie jak i pojęcie co się najlepiej sprzedaje![]()
Na Valvoline poprawiła się praca silnika, zmienjszyło zużycie oleju i lepszy wynik na Racelogic (100-200 poprawa o 0,7s)![]()
![]()