Strojenie S4B5
Panowie tylko nie turbo elita. Robiłem u nich swoje 2.7tt. Porażka 3 miesiące auta nie miałem . Ciągle coś wymyślali żeby tylko mnie na kasę naciągnąć. Nigdy więcej do nich nie pojadę. A jak ktoś do nich stawia auto to niech zapisze stan licznika.bo jeżdżą autami które u nich ktos zostawia. I to nie jest pierwszy przypadek z tym. A co lepsze oddałem auto po wyczyszczeniu w firmie. Kiedy odbierałem auto skóra i podsufitka ujeban.... Tak że masakra . Aa jeszcze lepiej . Na rachunku było że samochód został za tankowany za 250 zł. A było tylko pół zbiornika....
jesli robisz tzw Stage1 to wszystko jedno kto Ci wgra gotowy wsad natomiast jesli chcesz krzesac wieksze moce to trzeba isc do kogos kto ma pojecie i nie wysadzi silnika. Firm tuningowych jest kilka i odnosze wrazenie ze te z Warszawy i okolic maja najwieksza wiedze lub dostep do podwykonawcow, ale to tylko taka moja dywagacja.
Piotrek Kociałkowski z Mapteka to głownie Subaraki i EVO to jest jego ,,konik"
odnośnie subaraka mogę go polecić sam dłubał w moim subaraku i budował sprzęty po 600KM+ ale czy stroi 2.7 bt to nie wiem....
Wybór ludzi/firm które mają w tym doświadczenie jest cała masa...w wawie akurat jest największe skupisko ale poza wawą masz compsport, gto, jetronik z wrocka też powinien dać radę

Wybór ludzi/firm które mają w tym doświadczenie jest cała masa...w wawie akurat jest największe skupisko ale poza wawą masz compsport, gto, jetronik z wrocka też powinien dać radę
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...