Aaaa, ok, dzieki za info myślałem, że można dostać coś w miarę budżetowego, żeby zmienić oryginalne, które są mega słabe, przy okazji dp i reszty wydechu...
ciekawe czy ktos je sprawdzil i moze o nich napisac, a nie tylko ze tanie i gowniana firma, ale w sumie bym nie zaryzykowal wyciagania silnika i wymiany zeby po miesiacu robic to samo..
SID pisze:tak kilka poszło ale trafił się też krzywo wykonany i jestem w trakcie reklamacji w KWE
niestety nie ma złotego środka oprócz odlewów Wagnera
Wszyscy sie podniecają tym Wagnerem. Niby p&p. Taki uj. Wagnery kolektory nie pasują trzeba robić adapter.
Tak samo SMIC Wagner tez dedykowany produkt do S4 B5 i trzeba było ciąć auto, żeby to upakować.
SID pisze:tak kilka poszło ale trafił się też krzywo wykonany i jestem w trakcie reklamacji w KWE
Wszyscy sie podniecają tym Wagnerem. Niby p&p. Taki uj. Wagnery kolektory nie pasują trzeba robić adapter.
Tak samo SMIC Wagner tez dedykowany produkt do S4 B5 i trzeba było ciąć auto, żeby to upakować.
Może krzywe bite auto masz
To w takim razie wszystkie S4 B5 które wyszły z fabryki są bite.
kolektory pasują p&p do S4 / RS4 pod K04 a że pchasz pod nie turbo z RS6 to inna historia
IC to fakt, są wielkie i wymagają podcięcia malutko, co innego jest w przedlifcie gdzie założenie lamp poliftowych wiąże się z niezłą "wycinką" blachy i plastiku
Nie nie .. Sid nie masz racji.... wagnery pasuja pp od striny glowic ale juz pod turbo k04 trzeba kombinowac... za ta kase powinny byc PP... mam i wiem co mowie
Papol pisze:Nie nie .. Sid nie masz racji.... wagnery pasuja pp od striny glowic ale juz pod turbo k04 trzeba kombinowac... za ta kase powinny byc PP... mam i wiem co mowie