Niewydolne reflektory
Niewydolne reflektory
cześć,
Refletory po 13 latach mają prawo paść - świecą ledwo co jak na Xenon... ustawianie nic nie daje, szkła są porysowane i koniec jazdy w nocy. Typ z regeneracji rozkłada ręce, odbłysniki by zrobił ale szkieł - niemożliwe.
Kto ma jakiś pomyśł naprawy ?
Dzięki
Refletory po 13 latach mają prawo paść - świecą ledwo co jak na Xenon... ustawianie nic nie daje, szkła są porysowane i koniec jazdy w nocy. Typ z regeneracji rozkłada ręce, odbłysniki by zrobił ale szkieł - niemożliwe.
Kto ma jakiś pomyśł naprawy ?
Dzięki
Podbije temat co by nie zakladac nowego
Moje reflektory maja szklą w marnym stanie ,polerowac nie mam nerwów,czasu ani checi
w sprzedazy sa reflektory przednie Valeo i teraz pytanie
To sa dokladnie te same co oryginalnie montowane w RS4 B5 valeo ,czy juz jakis zamiennik gorszej jakości,nie che wydać + 1500zl i sie rozczarować ?
Montowal ktos juz takie Valeo do b5 polift ,moze sie wypowiedziec czy śmiało mozna kupować?
Dzieki i Pozdr.
Moje reflektory maja szklą w marnym stanie ,polerowac nie mam nerwów,czasu ani checi
w sprzedazy sa reflektory przednie Valeo i teraz pytanie
To sa dokladnie te same co oryginalnie montowane w RS4 B5 valeo ,czy juz jakis zamiennik gorszej jakości,nie che wydać + 1500zl i sie rozczarować ?
Montowal ktos juz takie Valeo do b5 polift ,moze sie wypowiedziec czy śmiało mozna kupować?
Dzieki i Pozdr.
RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
szkoda dzwonić, temat dogłębnie przerabiałem miesiąc temu16vg60 pisze:Wlasnie Twoj temat z rs4 black wertuje bo pamietam ze tam zmieniales ale nic konkretnie o producencie ie bylo napisane
jutro podzwonie po hurtowniach i zobacze ,moze cos sie ostalo
Dzieki za odp.
końcem miesiąca dopiero mamy uderzać z zapytaniem do Hiszpani czy wyprodukowali bo kazali się odezwać właśnie wtedy
Mi lewa została na sklepie, prawej brak
Sam chciałem do niebieskiej zmienić
Daj lampy do przeróbki na bixa na projektorze intemo lub hella3. Po takim zabiegu dopiero będziesz zadowolony
Klosze polerka i nałozenie filtra na nowo
Klosze polerka i nałozenie filtra na nowo
Wymiana FIS VDO
https://www.dropbox.com/sh/piilbzebs1dm ... mMO9a?dl=0
https://www.dropbox.com/sh/piilbzebs1dm ... mMO9a?dl=0