RS6 Plus C6 V10
- true jiGsaw
Nie ma co się zarzynać autem ani nawet stresować wydatkami jakimikolwiek z nim związanymi. Dlatego teraz czuję się wybitnie komfortowo z tym, że mam taniutkie auto w utrzymaniu i cokolwiek się nie stanie to po prostu wyciągam drobniaki z portfela i kupuję/wymieniam, naprawiam i nie czuję skoku tętna wyższego niż przy kupowaniu bułek w sklepie, czy gumy do żucia. Każdemu polecam iść tą drogą jeżeli czuje ciężar finansowy ze swoim autem. 

Piszę jak jest.
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-rs6- ... c16d122777 - patrz, już się chce auta pozbyć.
ą, ć, ę, ł, ó, ź, ż - znam je. ;)
Nie rozumie co to za temat skoro Forum jest dla Miłośników i posiadaczy Rs i s modeli . Przecież te wersje są dla osób bardziej zamożnych. Podzialy w świecie zawsze były i będą i stopnie zamożności tak samo. Ja również mam mnóstwo marzeń których nie mogę zrealizować z tym żyje. Prawda taka , ze rs6c6 jest doskonałym autem a przede wszystkim niezawodnym to super osiągach ,choć ostatnio Pompa wspomagania daje we znaki.
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
ta bo mineło 1,5 roku i chce coś innegolllbAZ pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/audi-rs6- ... c16d122777 - patrz, już się chce auta pozbyć.
na miejsce RS6 C6 i RS4 Blue ma wlecieć R8
Najlepsze że o RS6 nikt nie dzwoni ha ha, ceną s=śmieszna jak za plusa i jak za auto 100% sprawne bez przygód wypadkowych
Mało jest chętnych na to auto w PL, każdy woli diesla, baa nawet ja sam od 2 tygodni wożę się nowym zakupem w Dieslu ha ha
RS do lansu na weekendzie

- true jiGsaw
Panowie o czym Wy piszecie - 5 minut z prędkością 300 km/h ? To by trzeba mieć 25 kilometrów czystej drogi - jak się da 1 - 2 minuty tyle pojechać to i tak dobrze :)
W PL to chyba tylko w niedzielę rano - Rzeszów - Dębica po autostradzie :)
W PL to chyba tylko w niedzielę rano - Rzeszów - Dębica po autostradzie :)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)