No właśnie czyli standardzik, zdejmij lewe przednie koło i tam masz na prostym dolnym wahaczu ten czujnik, w pierwszej kolejności sprawdź piny w czujniku i we wtyczce ja miałem piny ale otwór w jednym skorodował i po prostu się powiększył i nie dotykał pinu w czujniku generalnie jakbym nie zmieniał całej wtyczki to może z 10gr by kosztował sam pin, ale jak pisałem zacznij od tego bo zazwyczaj jest to przetarty kabelek albo właśnie piny jak nie to się odzywaj
sprawdziłem jak mówiłeś niestety wszystko jest ok kostka,piny ,wtyczka która nie chciała zejść więc chyba musze zamówić czujnik (od razu spisałem numer) mój mechanik mówi ze tylko jest dostępny w ASO pewnie koszt gruby
nie słuchaj mechanika bo grubo popłyniesz, po pierwsze można kupić używkę i będzie śmiga myślę że w okolicach 100 się zamkniesz ale jest myk bo pasuje od mercedesa i jest duużo tańszy dosłownie parę plnów znajomy kupił za bodajże 10 nr merca A010 542 77 17 http://allegro.pl/czujnik-poziomowania- ... 51958.html dużo taniej jak poszukasz pewnie taniej wynajdziesz
Potwierdzam o co mówi marcin8585... ja ostatnio miałem ten sam problem i zamówiłem czujnik z kostka i jeszcze paroma elementami za 25zł z mercedesa... szukaj jak najświeższego ja znalazłem z 2007r numer to ten co zapodał Marcin A0105427717 zamówiłem z kostką bo swoja uszkodziłem przy demontażu czujnika :/
[ Dodano: 2017-05-18, 10:32 ]
Dzięki koledzy czujnik z merca działa lampka zgasała niestety teraz przełącznik opuszczania fotela umarł do góry działa i juź siedze jak na stołku nie da się tego jakoś ręcznie opuścić czy trzeba silnik wymienić