Wlasnie szukam Jachyr zaciskow samych tylnich rs4 b5 ale jak na razie nie ma nic...i tak myślę że na 500+ nie wiem czy nie bedzie za mało 312mm z tylu,przód tez pewnie bede zmieniał z czasem na 8tłoka.narazie 345mm na 6tłoku bedzie musiało wystarczyć...Jachyr pisze:Wkladaj grondzi eresowe i bedziesz zadowolony. Ja juz teraz bym byl gdyby nie tracze ktore sa wentylowanie i podziurkowane i przy ostatnich 2 hamowaniach z 200+ zrobily sie lekko krzywe... Pojda w grudniu do malego przetoczenia i bedzie do lutego marca musialo wytrzymac az wroce z 18' na lato i na przyszla zime znajde 18'. Mysle ze zmiana samych tarcz na gladkie zrobila by tez robote bo zatrzymuje sie to naprawde sprawnie ale wiem ze jak bedzie 6 tlokow na ciut wiekszej tarczy to bedzie jeszcze przyjemniej. Dupa nie ucieka nawet na lukach jedzie stabilnie za przodem.Grondzi pisze:Testujcie Pany ten tył hebli bo i ja nie wiem co założyć
S4 By Jachyr
No ciężki temat.Jesli mówiąc o tyle to powiem ze u mnie przy przodzie 345mm na 6tłoku i tyle 300mm na setapie 400+ wzupelnosci wystarczało i dawało to rade ale na 500+ tył na pewno bedzie za słaby.Jachyr pisze:No to dosc ciezki temat Grondzi.
Mik nic sie z tylem nie dzieje i jak pisalem jedzie stabilnie za przodem. 300mm to podobno za malo tak tez Bieniek pisal tym bardziej w budzie b6.
viewtopic.php?p=97355#97355
Temat do turbo ktore sa na aucie ori k04 z nowymi Core.
viewtopic.php?t=8854
[ Dodano: 2016-12-21, 10:55 ]
20.12.16r Eska z bagaznikeim gratow zostala u Mychy. Stan licznika 235102km i wymieniamy:
-rozrzad kompletny(62tys km byl robiony)
-komplet swiec
-cale zawieszenie przod Master Sport(zobaczymy co to warte)
-wszystkie oleje i filtry
-zrobiona plukanka motoru
-lekka poprawa podwieszenia wydechu

Ewentualnie jezeli cos jeszcze wyjdzie to rowniez poleci.
[ Dodano: 2016-12-23, 16:16 ]
Jak to bywa przy naszych sztruclach. Dodatkowo wpadlo sporo gratow jak lozysko klimy,sroby,plastiki,zaslepki pasek osprzetu itp itd...
Dodatkowo okazalo sie ze umarla rowniez jedna sonda od strony pasazera wiec czekamy i w nastepnym tyg bedzie na aucie.
Ogolnie wszystko oki i smiga,
[ Dodano: 2017-03-11, 16:31 ]
Projekt skończony gdyż Auto zostalo sprzedane...
pozostała mala pustka ale cóż... Czas na zmiany wszystko spokojnie i jak coś się trafi to zabiorę i będzie otworzony nowy temat. Pozdrawiam
Temat do turbo ktore sa na aucie ori k04 z nowymi Core.
viewtopic.php?t=8854
[ Dodano: 2016-12-21, 10:55 ]
20.12.16r Eska z bagaznikeim gratow zostala u Mychy. Stan licznika 235102km i wymieniamy:
-rozrzad kompletny(62tys km byl robiony)
-komplet swiec
-cale zawieszenie przod Master Sport(zobaczymy co to warte)
-wszystkie oleje i filtry
-zrobiona plukanka motoru
-lekka poprawa podwieszenia wydechu

Ewentualnie jezeli cos jeszcze wyjdzie to rowniez poleci.
[ Dodano: 2016-12-23, 16:16 ]
Jak to bywa przy naszych sztruclach. Dodatkowo wpadlo sporo gratow jak lozysko klimy,sroby,plastiki,zaslepki pasek osprzetu itp itd...
Dodatkowo okazalo sie ze umarla rowniez jedna sonda od strony pasazera wiec czekamy i w nastepnym tyg bedzie na aucie.
Ogolnie wszystko oki i smiga,
[ Dodano: 2017-03-11, 16:31 ]
Projekt skończony gdyż Auto zostalo sprzedane...

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Zostaje w Bytowie w bardzo dobrych rękach i dołącza do grona sporej i pięknej kolekcji S/RS.MaDmAx pisze:dokąd poszła ?
Grondzi nie jednak nie RS6 bo nie chce już się denerwować z podwójnym turbo skrzynia itd. Będzie coś równie przyjemnego😊 ale co to będzie w swoim czasie się wszyscy dowiedzą.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
To nie do konca tak. Mloda nie ma na to wplywu jakie to auto ma byc. Ja po prostu doszedlem do wniosku ze mi sie juz nie chce spinac na kreski,moc itd. Teraz przede wszystkim ma byc piekny gang V8 ktory jedzie troche lepiej od TDIemay pisze:Pierdolicie. Mam dwoje dzieci i jakos nie znam tego bolu.SID pisze:dziecko w domu i człowiek doroślej, znam ten ból