poprzedni temat SID
ogólnie seria i tak raczej zostanie no chyba że lekkie mody na +
Audi RS4 B5 2001r
Silnik : 2,7 AZR przebieg 153 tyś km
Zawieszenie : gwint : H&R z 2011r
Wydech : seria
Koła : były OZ-ety nie są takie złe na żywo ale bardziej pasują np do RS2, są 18" ori
Malowanie : był czarny jest szary metalik LY7W
Moc : mam nadzieje że trzyma serie :)
Wyposażenie : wszystko co prawie mogło być nawet parctronic :)
Na chwilę obecną doprowadzam ją do stanu w miarę idealnego bo parę rzeczy trzeba było zrobić jak to w używanym samochodzie :)
zdjęcia jak na razie robione suszarką mojej żony bo nie mam czasu na jakąś lepszą sesje :)
Pierwsze mycie na nowym miejscu

Błyskawiczne ogarnięcie hamulców

Pierwsze odwiedziny w naszej stajni mocy :))))

Wymiana gałki i kierownicy na nowe

[ Dodano: 2017-03-05, 23:52 ]
Szaraka kupiłem z czarnym RECARO i boczkami z S4 bo tak wybrałem gdyż biały set z RS4 który był w nim strasznie mi nie leżał a miałem wybór. Dodatkowo ten set RECARO jest w super stanie i albo pójdzie do mojej S4 albo na sell. W domu i tak czekał na szaraka środek z RS4 ze złota nicią.

[ Dodano: 2017-03-05, 23:57 ]
Następne w kolejności "mody" to zakup nowych znaczków na tył bo albo pomalowane były na czarno albo ich nie było i zmiana grilla na nowy bo stary też był cały czarny :/

[ Dodano: 2017-03-06, 00:08 ]
W międzyczasie doprowadzania RSa do "ideału" doszło parę gratów które czekają na montaż wszystko z głową i smakiem żeby nic nie popsuć :)
IC + DP Wagnera

Kolektory

No a jak już będzie lepsze oddychanie to trzeba czymś przyhamować więc wskakuje 8-tłok

Wpadł też kolejny zestaw ori lusterek z RS4 ale te na Szaraku okazał się być w lepszym stanie.

[ Dodano: 2017-03-06, 00:18 ]
doszły ori 18" na zimę odnowione piecowo

a na lato wpadają quantum44 s4 19"