Pytanie o sprzęgło
Pytanie o sprzęgło
Witam
Potrzebuję informacji a mianowicie sprzęgło kompletne rs na forum wiadomo że da radę 460-480 kucy ogarnąć tylko trzeba tarczę kevlarem potraktować i tu właśnie moje pytanie: Gdzie?? Jaki zakład możecie mi polecić. Z góry dziękuje za pomoc.
Potrzebuję informacji a mianowicie sprzęgło kompletne rs na forum wiadomo że da radę 460-480 kucy ogarnąć tylko trzeba tarczę kevlarem potraktować i tu właśnie moje pytanie: Gdzie?? Jaki zakład możecie mi polecić. Z góry dziękuje za pomoc.
Nie bardzo rozumiem, pytasz o dobry zakład, który obije Ci tarcze Kevlarem, podaję dwa, które rzeczywiście robią dobrze, większość osób tam robi i nie narzeka. Może podaj te dodatkowe czynniki ze względu na które te zakłady Ci nie odpowiadają od razu, to nie potrzebnie nie będziemy tu wypisywać kolejnych zakładów, które też z jakiegoś powodu Ci nie podchodzą ?goodwhy pisze:i tyle????? koniec nie ma alternatywy
Mam złe doświadczenia jeżeli chodzi o P.Radzikowskiego, więc pytałem o alternatywę.nitro20 pisze:Nie bardzo rozumiem, pytasz o dobry zakład, który obije Ci tarcze Kevlarem, podaję dwa, które rzeczywiście robią dobrze, większość osób tam robi i nie narzeka. Może podaj te dodatkowe czynniki ze względu na które te zakłady Ci nie odpowiadają od razu, to nie potrzebnie nie będziemy tu wypisywać kolejnych zakładów, które też z jakiegoś powodu Ci nie podchodzą ?goodwhy pisze:i tyle????? koniec nie ma alternatywy
[ Dodano: 2016-05-31, 15:46 ]
Temat zamknięty wszystko zrobione u Wróbla. Super tanio, dobrze, szybko polecam. Dzięki za pomoc
Odgrzebuje temat. Gdzie taki zestaw kupie? Jakby to dodatkowo obic kevlarem to wytrzyma wiecej?emay pisze:1500 - 1600 zł komplet.goodwhy pisze:a jak to cenowo się przedstawia??emay pisze:Komplet docisk tarcza oraz łożysko z sachs performance do 600 Nm. Mam takie z ori dwumasem i ładnie daje radę.
[ Dodano: 2017-02-26, 09:55 ]
Sachs performance za taki kompklet z zamachem chce prawie 7k :D Gdzie kupowałeś taniej?emay pisze:1500 - 1600 zł komplet.goodwhy pisze:a jak to cenowo się przedstawia??emay pisze:Komplet docisk tarcza oraz łożysko z sachs performance do 600 Nm. Mam takie z ori dwumasem i ładnie daje radę.
https://www.sachsperformance.com/pl/zes ... 3089000067
Ja mialem 440ps,540nm zaraz po kupnie na starych dv itp.gdzie boost falowal,teraz moze kapke lepiej bo wsio zmienione ,u mnie nowy kpl.z rs4 wytrzymal 10tys.km.i tarcze wyj...,docisk i kolo przypalilo
Teraz mam plan tarcze obic kevlarem i jednak zmienic ori docisk regulowany na sztywny
Podobno z s2 docisk podchodzi,do tego słoneczko wzmocnic ,ale na ta chwile jeszcze nie ogarnalem tematu,nie mniej mysle ze na takie moce ori docisk rs4 jest juz za słaby
Jak.sie mylę niech ktos poprawi,podpowie co by sie nie dorobić
Teraz mam plan tarcze obic kevlarem i jednak zmienic ori docisk regulowany na sztywny
Podobno z s2 docisk podchodzi,do tego słoneczko wzmocnic ,ale na ta chwile jeszcze nie ogarnalem tematu,nie mniej mysle ze na takie moce ori docisk rs4 jest juz za słaby
Jak.sie mylę niech ktos poprawi,podpowie co by sie nie dorobić

RS4 B5 ,Brake rs6 C7,Wagner..
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32
GOLF 4 R32 OEM
S3 8L BAM ABT IMOLA
Golf 2 RALLYE r32