pełen but, problem + logi ;)

Moderatorzy: buba, Mod-Team

1kowal1

pełen but, problem + logi ;)

Post autor: 1kowal1 »

panowie co moze byc
czasami podczas przyspieszania jak idzie sie ogniem samochod potrafi przerywac
takie przerwy w mocy sa na kilka mili sekund jak by odcielo paliwo, i podczas przyspieszania na jednym biegu wyglada to tak ze idzie dobrze-przerwie-dobrze i tak kilka razy
nie ma tego zawsze,jak sie pojawi te przerywanie to tez nie od poczatku jazdy,tylko po pewnym czasie,ale jak juz zacznie przerywac to raczej do konca jazdy...
i tak raz przerywa raz nie...
i nie wiem co moze dolegac,bledow zadnych nie pokazuje,czasami przekroczona gorna granica doladowania,ale po robieniu logow gdzie przerywalo nie wyrzucilo zadnego bledu
ponizej przedstawiam logi 2.3 i 115
jak chyba idzie prawidlowo i jak przerywa

moze ktos pomoze

log bez przerwania: Obrazek

log z przerwaniem: Obrazek
Awatar użytkownika
arti@R1

Post autor: arti@R1 »

w grupie 003 MASS FLOW przepływomierz wariuje ewidentnie, podmień jakis inny jak masz mozliwość no i przeladowanie , N75, albo nieszczelnosc od N75, albo do accuatora, ale jak nie ma błedow to pewnie przeplywomierz jest winowajcą
Grigori

Post autor: Grigori »

jak coś to mam nówkę sztukę Boscha
si turbo nobiscum, quis contra nos?
aw69

Post autor: aw69 »

sprawdz świece i cewki.
Obrazek
daw2
Kontakt:

Post autor: daw2 »

Tez mam problem . Pełen but moć na sekunde potem słabie i tak faluje. Zauważyłem ze doładowanie jest caly czas 0.6 bar a przepływka pokazuje raz ponad 200 a jak slabie 130. W grupie 61 poz 3 jak ciągnie to wychylenie przepustnicy wynosi 100% a jak słabnie to 33-40%. Czemu ona się zamyka jak gaz jest w podłodze?
ODPOWIEDZ