FUTURUM pisze:Żonie podziękuję dzisiaj, ponieważ wczoraj nie byłem wstanie się na niczym skupić
Spot Obi Jabłonna!
Też go o to wczoraj pytałemNikolas pisze:Tomek które auto dało Ci wczoraj najwięcej adrenaliny? Ja obstawiam BMW
Hamowanie w RS4 Arka ( siedziałęm z tyłu i faktycznie siatkówka się odkleja od oka jak te tarcze 380 dają z siebie wszystko)
Start z Cantoną ( Piotrek na 100% dał z siebie maxa
BMW 4.4 i coś tam jeszcze, pewnie zaraz Tomek potwierdzi.
Dokładnie tak jak pisze Norbi, hamowanie w RS4 Arka KOSMOS
nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się w głowie zakręciło
Start Audi Cantona jak z procy
i Bemka bokami rewelacja
PS. Poza tym wszystko tak szybko się działo, przesiadka z jednego auta do drugiego i ogień
Banan z buzi nie schodzi mi do tej pory, a wczoraj nie pamiętam jak wróciłem do domu 
PS. Poza tym wszystko tak szybko się działo, przesiadka z jednego auta do drugiego i ogień
-
kosiniak
panowie, zeby upierdolic smieszne aluzje, kto nie upala ten nie przyjebie! dla mnie to nadal zabawa! juz mnie tu sluchy dochodza ze "kosiniak chcial sie popisac i przyjebal" no a co nie prawda? chcialem sie popisac i tym razem nie wyszlo, czy ja cos gdzies ukrywam?. Ja jade 300km po to zeby upalac, zeby sie scigac, zebys ie dobrze bawic a nie zeby stac i cenzura palic chuja a pozniej szydzic za plecami! to zalosne! pamietaj! nie przejedzie sie ten kto nie jezdzi aleee, kto nie tanczy tylko tupie, tego panny maja w dupie! Moje auto sluzy do jezdzenia a nie do bicia do niego konia! to ja moge sie smiac z tych co troluja!! Jak ktos chce udowodnic i pokazac swoje umiejetnosci, zebysmy zniego te zmogli poszydzic, to ja uzycze auta po polozeniu na stopl odpowiedniej kwoty! wtedy zobaczycie jak latwo ikielznac w zakrecie 460konne rwd :)
Mój pierwszy spot zaliczony, zbierałem się od około roku i wreszcie się udało. Moja es mimo że chyba najstarsze/najsłabsze auto wieczoru to wygladem broniła sie dzielnie.
Mimo ogromnej sympatii do Audi, numero uno wieczoru dla mnie było e30
Kolega FUTURUM zadowolony na maxa, jakby zsumowac moc autek którymi jechał uzbierałoby sie kilka tysi KM
Kosiniak reperuj fure, a wszytkim haterom mowimy %&?$3@ Jakby człowiek wiedział że sie przeroci to by sie połozył.
Mimo ogromnej sympatii do Audi, numero uno wieczoru dla mnie było e30
Kolega FUTURUM zadowolony na maxa, jakby zsumowac moc autek którymi jechał uzbierałoby sie kilka tysi KM
Kosiniak reperuj fure, a wszytkim haterom mowimy %&?$3@ Jakby człowiek wiedział że sie przeroci to by sie połozył.
-
kosiniak
no bo dzis mi mowia ze mi lampa wypadla, ze pogieta maska i blotnik i takie tam. Blotnik sie przesunal ze 2mm bo dostal kolem ale jest nie ruszony, przesunal sie na mocowaniu. Maska calutka! jedynie zarysowane drzwi na samym koncu przy listwie i listwa! Pekla felga, wachacz prosty, nic nie sciaga, zero luzow! zreszta chyba Arek moze potwierdzic bo lapalismy sie do ok 200k/h ze 3 czy 4 razy po calym zdarzeniu! Jedyny koszt to kurtyna( w aso 530zl), poduszka(w aso 915zl), lampa urwane mocowani(allegro 600zl) i felga(allegro 300zl) plus malowanie drzwi i spasowanie blotnika (zastanawiam sie nad wstawieniem do aso) a do mnie tu juz wiesci docieraja ze auto skasowane!
Ostatnio zmieniony 2011-03-21, 20:14 przez kosiniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Ło matko, a co to się wydarzyło,że taki wkurw Cię wziął ziom?kosiniak pisze:panowie, zeby upierdolic smieszne aluzje, kto nie upala ten nie przyjebie! dla mnie to nadal zabawa! juz mnie tu sluchy dochodza ze "kosiniak chcial sie popisac i przyjebal" no a co nie prawda? chcialem sie popisac i tym razem nie wyszlo, czy ja cos gdzies ukrywam?. Ja jade 300km po to zeby upalac, zeby sie scigac, zebys ie dobrze bawic a nie zeby stac i cenzura palic chuja a pozniej szydzic za plecami! to zalosne! pamietaj! nie przejedzie sie ten kto nie jezdzi aleee, kto nie tanczy tylko tupie, tego panny maja w dupie! Moje auto sluzy do jezdzenia a nie do bicia do niego konia! to ja moge sie smiac z tych co troluja!! Jak ktos chce udowodnic i pokazac swoje umiejetnosci, zebysmy zniego te zmogli poszydzic, to ja uzycze auta po polozeniu na stopl odpowiedniej kwoty! wtedy zobaczycie jak latwo ikielznac w zakrecie 460konne rwd :)
Osrać szyderców. Przecież wiemy ze chciales miec dobre wejscie, a to co sie stalo to nic powaznego jak sie z Arkiem na koniec łapałes. W kwietniu jest otwarcie sezonu i jeszcze poupalasz w Wawie. Szacun ze przyjechales-pomimo tego ze Cie obudziłem w niedziele z ranca swoim telefonem :) Furę zrobisz szybko,bo to kosmetyka.
-
kosiniak
W sumie dobre kuurestwo, tu niby reke podaje , a za plecami jakies gadanie do bani . Osrac to, dla mnie fakt ze przyjechales to szacun , a co do otarc to niech sie odezwie ten co nigdy ich nie mialkosiniak pisze:take, ale to opowiadaja ci ktorzy byli na spocie, to mnie wkurwia! gdyby jeszcze to byla prawda to ok, inaczej tego nie rozumiem!