Spot Obi Jabłonna!

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Norbi

Post autor: Norbi »

FUTURUM pisze:Żonie podziękuję dzisiaj, ponieważ wczoraj nie byłem wstanie się na niczym skupić :mrgreen:
:lol:
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Tomek które auto dało Ci wczoraj najwięcej adrenaliny? Ja obstawiam BMW ;-)
Norbi

Nikolas pisze:Tomek które auto dało Ci wczoraj najwięcej adrenaliny? Ja obstawiam BMW ;-)
Też go o to wczoraj pytałem :-D
Hamowanie w RS4 Arka ( siedziałęm z tyłu i faktycznie siatkówka się odkleja od oka jak te tarcze 380 dają z siebie wszystko)
Start z Cantoną ( Piotrek na 100% dał z siebie maxa :mrgreen: )
BMW 4.4 i coś tam jeszcze, pewnie zaraz Tomek potwierdzi.
FUTURUM

Post autor: FUTURUM »

Dokładnie tak jak pisze Norbi, hamowanie w RS4 Arka KOSMOS :shock: nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się w głowie zakręciło :mrgreen: Start Audi Cantona jak z procy :lol: i Bemka bokami rewelacja :mrgreen:
PS. Poza tym wszystko tak szybko się działo, przesiadka z jednego auta do drugiego i ogień :mrgreen: Banan z buzi nie schodzi mi do tej pory, a wczoraj nie pamiętam jak wróciłem do domu :-P
Marcins

Post autor: Marcins »

Fajnie ze mozna komus taka frajde zrobic :-) , teraz molestuj Nikolasa zeby Cie przewiózl jak skonczy robic nowa fure :)

pzdr
M
kosiniak

Post autor: kosiniak »

panowie, zeby upierdolic smieszne aluzje, kto nie upala ten nie przyjebie! dla mnie to nadal zabawa! juz mnie tu sluchy dochodza ze "kosiniak chcial sie popisac i przyjebal" no a co nie prawda? chcialem sie popisac i tym razem nie wyszlo, czy ja cos gdzies ukrywam?. Ja jade 300km po to zeby upalac, zeby sie scigac, zebys ie dobrze bawic a nie zeby stac i cenzura palic chuja a pozniej szydzic za plecami! to zalosne! pamietaj! nie przejedzie sie ten kto nie jezdzi aleee, kto nie tanczy tylko tupie, tego panny maja w dupie! Moje auto sluzy do jezdzenia a nie do bicia do niego konia! to ja moge sie smiac z tych co troluja!! Jak ktos chce udowodnic i pokazac swoje umiejetnosci, zebysmy zniego te zmogli poszydzic, to ja uzycze auta po polozeniu na stopl odpowiedniej kwoty! wtedy zobaczycie jak latwo ikielznac w zakrecie 460konne rwd :)
ms_4

Post autor: ms_4 »

Mój pierwszy spot zaliczony, zbierałem się od około roku i wreszcie się udało. Moja es mimo że chyba najstarsze/najsłabsze auto wieczoru to wygladem broniła sie dzielnie.

Mimo ogromnej sympatii do Audi, numero uno wieczoru dla mnie było e30 :oops:

Kolega FUTURUM zadowolony na maxa, jakby zsumowac moc autek którymi jechał uzbierałoby sie kilka tysi KM :lol:

Kosiniak reperuj fure, a wszytkim haterom mowimy %&?$3@ Jakby człowiek wiedział że sie przeroci to by sie połozył.
kosiniak

no bo dzis mi mowia ze mi lampa wypadla, ze pogieta maska i blotnik i takie tam. Blotnik sie przesunal ze 2mm bo dostal kolem ale jest nie ruszony, przesunal sie na mocowaniu. Maska calutka! jedynie zarysowane drzwi na samym koncu przy listwie i listwa! Pekla felga, wachacz prosty, nic nie sciaga, zero luzow! zreszta chyba Arek moze potwierdzic bo lapalismy sie do ok 200k/h ze 3 czy 4 razy po calym zdarzeniu! Jedyny koszt to kurtyna( w aso 530zl), poduszka(w aso 915zl), lampa urwane mocowani(allegro 600zl) i felga(allegro 300zl) plus malowanie drzwi i spasowanie blotnika (zastanawiam sie nad wstawieniem do aso) a do mnie tu juz wiesci docieraja ze auto skasowane!
Ostatnio zmieniony 2011-03-21, 20:14 przez kosiniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Norbi

kosiniak pisze:panowie, zeby upierdolic smieszne aluzje, kto nie upala ten nie przyjebie! dla mnie to nadal zabawa! juz mnie tu sluchy dochodza ze "kosiniak chcial sie popisac i przyjebal" no a co nie prawda? chcialem sie popisac i tym razem nie wyszlo, czy ja cos gdzies ukrywam?. Ja jade 300km po to zeby upalac, zeby sie scigac, zebys ie dobrze bawic a nie zeby stac i cenzura palic chuja a pozniej szydzic za plecami! to zalosne! pamietaj! nie przejedzie sie ten kto nie jezdzi aleee, kto nie tanczy tylko tupie, tego panny maja w dupie! Moje auto sluzy do jezdzenia a nie do bicia do niego konia! to ja moge sie smiac z tych co troluja!! Jak ktos chce udowodnic i pokazac swoje umiejetnosci, zebysmy zniego te zmogli poszydzic, to ja uzycze auta po polozeniu na stopl odpowiedniej kwoty! wtedy zobaczycie jak latwo ikielznac w zakrecie 460konne rwd :)
Ło matko, a co to się wydarzyło,że taki wkurw Cię wziął ziom?
kosiniak

ziom ten post wyzej :)
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Osrać szyderców. Przecież wiemy ze chciales miec dobre wejscie, a to co sie stalo to nic powaznego jak sie z Arkiem na koniec łapałes. W kwietniu jest otwarcie sezonu i jeszcze poupalasz w Wawie. Szacun ze przyjechales-pomimo tego ze Cie obudziłem w niedziele z ranca swoim telefonem :) Furę zrobisz szybko,bo to kosmetyka.
JohnyBI
Tytuł użytkownika: A6-duży komforcik

Post autor: JohnyBI »

Kosi wyluzuj bo nie ma czym się wku.....
Ludziska takie są.
Ja mam padlinę ale mocno grzebniętą i tego nie widać, też padło dziwnych dwuznacznych stwierdzeń.
JohnyBI
kosiniak

take, ale to opowiadaja ci ktorzy byli na spocie, to mnie wkurwia! gdyby jeszcze to byla prawda to ok, inaczej tego nie rozumiem!
JohnyBI
Tytuł użytkownika: A6-duży komforcik

Post autor: JohnyBI »

Tak z innej beczki:
Będziesz w Wawie to zapraszam na wycieczkę po STADIONIE NARODOWYM.
Tak na otarcie łez.
Ps.
Zapraszam na w/w obiekt chętnie oprowadzę po budującym się kolosie.
JohnyBI
Marcins

Post autor: Marcins »

kosiniak pisze:take, ale to opowiadaja ci ktorzy byli na spocie, to mnie wkurwia! gdyby jeszcze to byla prawda to ok, inaczej tego nie rozumiem!
W sumie dobre kuurestwo, tu niby reke podaje , a za plecami jakies gadanie do bani . Osrac to, dla mnie fakt ze przyjechales to szacun , a co do otarc to niech sie odezwie ten co nigdy ich nie mial :roll:
ODPOWIEDZ