Z nimi nie jezdze juz... 😊 no wstaje szybko ... pelny bost uz przy 3500 ... pali laki z 3ma osobami... i gubi trakcje na 2 biegu... no zapier.... dzieki ...
Ostatnio zmieniony 2018-03-18, 10:12 przez Papol, łącznie zmieniany 1 raz.
Papol pisze:Z nimi nie jezdze juz... 😊 no wstaje szybko ... moc juz przy 3500 ... pali laki z 3ma osobami... i gubi trakcje na 2 biegu... no zapier.... dzieki ...
Papol pisze:Z nimi nie jezdze juz... 😊 no wstaje szybko ... moc juz przy 3500 ... pali laki z 3ma osobami... i gubi trakcje na 2 biegu... no zapier.... dzieki ...
Do kiedy zostajesz w Polszy ?
W ponoedzialek rano wylot
[ Dodano: 2018-03-18, 10:10 ]
SID pisze:"Kończ to Waszmość, Wstydu sobie oszczędź "
Tak jestem zadowolony... turba wstaja suuper szybko... auto ciagnie pelnym zakresem obrotow... zlozone wsio dziala ... bolo katowal ile weszlo zeby sprawdzic auto... spisalo sie... przyjmowalo moc ... nie obylo sie bez ostrych startow ... teraz kontrola trakcji ma co robic bo zapala sie przy kazdym mocnym bucie ...
mało kogo to interesuje - wiadomo ze tak jest - wynik ? a raczej wykres poproszę
pompujesz balon jak by tam miało być 1k KM - napisz wynik i po temacie
Ostatnio zmieniony 2018-03-18, 10:40 przez bracus, łącznie zmieniany 1 raz.
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Każdy "medialny" projekt mający po 55 stron na forum powinien się kończyć podsumowaniem czyli wykresem , to jak wynik dla kibiców . Dobry by był też kosztorys, ale to mogło by rodzić kolejne 50 stron i postów typu za drogo miałem taniej itd.
Hamownia byla zalatwiona na poniedzialek ale nie zdaze bo wylot mam wczesnie.... kasy nie ma co liczyc ... dzis nawet noe ma jak pojezdzic bo snieg i mokro... auto traci przyczepnosc przy kazdym dotknoeciu gazu ... ale robi robote naprawde ...
luk448 pisze:Papol, Ty wez w koncu wjedz na rolki tym autem i je zmierz.Ludnosc na forum oczekuje tego bardziej jak swiat wynikow glosowania na prezydenta w Rosji
Milo ze kibicujecie ale ja to auto mam jako zabawke i jesli znajduje na nie chwile to ogarniam i przylatuje... czesto jesdnak weekend... znowu sie nie udalo z hamownia.. teraz jednak jest co hamowac...