Kogo widziałem? :)

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Suchar

Post autor: Suchar »

czarny S4 Avant, blacha RSR 13XXX, widziany dziś ok 8.20 na Żwirki i Wigury w Wawie, nalepka A4klub.pl? Kto to?
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

buba ;-)
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

blachy RSR tuż to z mego regionu :-P
Obrazek
antoś

Post autor: antoś »

Wczoraj czarne S4 na rejestracjach KR w Łodzi, nie wiem czy akurat go policja nie złapała. ;)
Awatar użytkownika
igore36

Post autor: igore36 »

Nikolasa rs6 w piatek po 18, okolice lubina na 2pasmowce, ja jechalem w strone Lubina, a Ty Polkowic. Lecialem na drift open :)
bracus
Post autor: bracus »

antoś pisze:Wczoraj czarne S4 na rejestracjach KR w Łodzi, nie wiem czy akurat go policja nie złapała. ;)
no ja w zeszłym tygodniu wracałem jak zwykle do domu i niestety vectra za mną pojechała :-)
234 km/h ;-) 500/10 ale poszedłem od razu na kurs i zostało mi "tylko" lub "aż" 4 pkt :->
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

bracus pisze:
antoś pisze:Wczoraj czarne S4 na rejestracjach KR w Łodzi, nie wiem czy akurat go policja nie złapała. ;)
no ja w zeszłym tygodniu wracałem jak zwykle do domu i niestety vectra za mną pojechała :-)
234 km/h ;-) 500/10 ale poszedłem od razu na kurs i zostało mi "tylko" lub "aż" 4 pkt :->
a gdzie ona się na tyle rozpędziła ?
Obrazek
bracus

nigdzie "dogoniła" mnie w Trzcianie jak jechałem 50 km/h....byli tak daleko że nawet nie zauważyłem :mrgreen: ruch był spory to się skupiałem na tym co przede mną ;-)
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

no ale gdzies Cie musieli dogonic, bo zeby zrobic pomiar, musieli zrownac sie predkosciami :)
bracus

własnie tak nie jest bo ta prędkość to jest pomiar średni ze 100 metrów w oparciu o różnicę odległości i prędkości wziętej z ich koła w samochodzie - pomiary były 3 (234, 194, 178) i pan mówił że jak by nie miejscowość to by mnie nie dogonili :-) :mrgreen: ogólnie całkiem miło i przyjemnie było w radiowozie ;-)
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

hm, to nie wiem, jak czasami przypadkiem trafie na Pirata na TVNie, to zawsze sie zrownuja predkoscia z typem, ktorego gonia... chyba, ze u Ciebie mieli jakis nowszy sprzet.
kosiniak

Post autor: kosiniak »

pomiar musi trwac jakas tam okreslona ilosc czasu i musza jechac za toba
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

igore36 pisze:Nikolasa rs6 w piatek po 18, okolice lubina na 2pasmowce, ja jechalem w strone Lubina, a Ty Polkowic. Lecialem na drift open :)
:-) A Ty czym leciałeś, bo z cholerę nie widziałem nikogo znajomego . Zawsze jeżdze skupiony na zapierdzielaniu, ale pewnie byłem bardziej przejęty żeby syn poszedł spac w foteliku :)
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Flyer teraz niby za NASZE pieniądze sobie pokupowali te radiowozy co mogą robić pomiar z 500-600m tak słyszałem...choć też jest przepis że podczas pomiaru prędkości musisz widzieć funkcjonariusza...mój kumpel się ostatnio na to powołał i po prawie 20 minutowych przepychankach psy go puściły, bo strzelili go z tej laserowej suszarki z jakieś chorej odległości i się wybronił w ten sposób...nie wiem czy ten przepis to wogóle prawda czy te policjanty jakieś nawine były.

Nikolas nie pisz że jeździsz troche szybciej z dzieckiem bo zaraz będzie że nie odpowiedzialny itp...przerabiałem to na A4 Klub...mam nadzieje że tutaj tak nie jest ;-)
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
Awatar użytkownika
igore36

Post autor: igore36 »

Nikolas jechales dosc wolno, myslalem, zeby poleciec za Toba na bajerke, ale moze zajety byles to nie zawracalem, lecialem srebrna esa z przeciwka dosc duza predkoscia, a ze banda jest na srodku to mogles nie widziec
ODPOWIEDZ