antoś pisze:Wczoraj czarne S4 na rejestracjach KR w Łodzi, nie wiem czy akurat go policja nie złapała. ;)
no ja w zeszłym tygodniu wracałem jak zwykle do domu i niestety vectra za mną pojechała
234 km/h 500/10 ale poszedłem od razu na kurs i zostało mi "tylko" lub "aż" 4 pkt
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
antoś pisze:Wczoraj czarne S4 na rejestracjach KR w Łodzi, nie wiem czy akurat go policja nie złapała. ;)
no ja w zeszłym tygodniu wracałem jak zwykle do domu i niestety vectra za mną pojechała
234 km/h 500/10 ale poszedłem od razu na kurs i zostało mi "tylko" lub "aż" 4 pkt
nigdzie "dogoniła" mnie w Trzcianie jak jechałem 50 km/h....byli tak daleko że nawet nie zauważyłem ruch był spory to się skupiałem na tym co przede mną
własnie tak nie jest bo ta prędkość to jest pomiar średni ze 100 metrów w oparciu o różnicę odległości i prędkości wziętej z ich koła w samochodzie - pomiary były 3 (234, 194, 178) i pan mówił że jak by nie miejscowość to by mnie nie dogonili ogólnie całkiem miło i przyjemnie było w radiowozie
hm, to nie wiem, jak czasami przypadkiem trafie na Pirata na TVNie, to zawsze sie zrownuja predkoscia z typem, ktorego gonia... chyba, ze u Ciebie mieli jakis nowszy sprzet.
igore36 pisze:Nikolasa rs6 w piatek po 18, okolice lubina na 2pasmowce, ja jechalem w strone Lubina, a Ty Polkowic. Lecialem na drift open :)
A Ty czym leciałeś, bo z cholerę nie widziałem nikogo znajomego . Zawsze jeżdze skupiony na zapierdzielaniu, ale pewnie byłem bardziej przejęty żeby syn poszedł spac w foteliku :)
Flyer teraz niby za NASZE pieniądze sobie pokupowali te radiowozy co mogą robić pomiar z 500-600m tak słyszałem...choć też jest przepis że podczas pomiaru prędkości musisz widzieć funkcjonariusza...mój kumpel się ostatnio na to powołał i po prawie 20 minutowych przepychankach psy go puściły, bo strzelili go z tej laserowej suszarki z jakieś chorej odległości i się wybronił w ten sposób...nie wiem czy ten przepis to wogóle prawda czy te policjanty jakieś nawine były.
Nikolas nie pisz że jeździsz troche szybciej z dzieckiem bo zaraz będzie że nie odpowiedzialny itp...przerabiałem to na A4 Klub...mam nadzieje że tutaj tak nie jest
Nikolas jechales dosc wolno, myslalem, zeby poleciec za Toba na bajerke, ale moze zajety byles to nie zawracalem, lecialem srebrna esa z przeciwka dosc duza predkoscia, a ze banda jest na srodku to mogles nie widziec