Spot Obi Jabłonna!
Spocik super. Niespodzianka dla Tomka sie udala. Bylo sporo RSów i innych mega fufek. Największe wrazenie zrobilo na mnie BMW E30 V8 i jazda za kierownicą RS4 Arka-b7 zapierdala!!!Szkoda M3K Kosiniaka,ale jak sie łapał pod koniec z Arkiem to znaczy ze nie jest zle. Ja spaliłem heble,ale jak na seryjną moc RS6 jezdzi calkiem spoko-troche gorzej niz Arka RS4 i lepiej niz RS4 b5 :)
Witam Wszystkich!!!
To mój pierwszy post na tym forum więc wypadałoby się przedstawić
To mi dzisiaj zrobiliście ogromną niespodziankę za co wam ogromnie dziękuję
Wrażenia z jazdy bezcenne
i na pewno na długi czas pozostaną w pamięci.
Miło było Was poznać
Ps. Z wrażenia zapomniałem nicki poszczególnych osób więc serdeczne podziękowania składam na ręce Nikolasa i Sandry oraz Kosiniaka, którzy to byli inicjatorami całego zamieszania
Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJĘ!
To mój pierwszy post na tym forum więc wypadałoby się przedstawić
To mi dzisiaj zrobiliście ogromną niespodziankę za co wam ogromnie dziękuję
Miło było Was poznać
Ps. Z wrażenia zapomniałem nicki poszczególnych osób więc serdeczne podziękowania składam na ręce Nikolasa i Sandry oraz Kosiniaka, którzy to byli inicjatorami całego zamieszania
Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJĘ!
-
kosiniak
dokladnie :) a co do M3 to jets spoko, 150km zero sciagania, zero luzow i to na feldze z innym et i inna szerokoscia opon. Cofnil sie blotnik ze 2mm bo dostal kolem jak sie cofnelo przy uderzeniu. Kurtyne sie wlozy, drzwi sie przemaluje i jazdaaa! :)
:) za tydzien bedzie jak nowa :)Nikolas pisze:Szkoda M3K Kosiniaka,ale jak sie łapał pod koniec z Arkiem to znaczy ze nie jest zle
Było naprawdę rewelacyjnie, super towarzystwo, mega furmanki, dobrze widzieć,że M3 nie jest tak chora jak się wydawało.
FUTURUM poza Sandrą, Kosiniakiem,Nikolasem należą się mega podziękowania dla Twojej żony która postarała się żeby to wszystko się odbyło... tak więc ukłony dla niej za pomysł i konsekwencje.
[ Dodano: 2011-03-21, 07:40 ]
Kosiniak , AW69 pozytywnie macie najebane
przylecieć tyle km na krótkie spotkanie
FUTURUM poza Sandrą, Kosiniakiem,Nikolasem należą się mega podziękowania dla Twojej żony która postarała się żeby to wszystko się odbyło... tak więc ukłony dla niej za pomysł i konsekwencje.
[ Dodano: 2011-03-21, 07:40 ]
Kosiniak , AW69 pozytywnie macie najebane
ehh, szkoda ze nie moglem podjechac, ale cóż....na następnego juz postaram się stawić z zestrojonym juz autem 
VW Golf 7R Tornado Red
www.vag-racing.pl
www.vag-racing.pl