ja nie wiem nad czym ty sie caly czas uzalasz? ja mam oske ktora wazy 1580kg, ty masz awd wazace 1660kg a zachowujesz sie jakby wazylo conajmniej 3 tony, to ze nie jedzie, to nie wina tej masy :) Ona wazy dokladnie tyle samo ile kazdy s4 avant, pojmujesz?bracus pisze:hehehe :) mogę pokazać kwitek1660 kg (z połową baku)+124,7 kierowca - nie wiem czy najcięższe na świecie ale np. wiem że RS4 Tomka z którym byliśmy na zawodach w Lublinie 1580 waży
s4-bolo
no bo taka prawda, ja tez waze ponad 120, Adas ty ile, 100? i nigdzie sie nie zale ze mam slabe czasy bo auto wazy 1600kg! a gdzie nie zajze to Bracus sie uzala jaki on pokrzywdzony bo tyle wazy i samochod tez taki ciezki. Jak to jest taka przeszkoda to moze pora zaczac odchudzac a nie leczyc kompleksy na forum?
nie mam zamiaru walić off topa ale powiedz o wielki znawco leczenia kompleksów ile s4 w avancie ściga się w zawodach w PL ? zerknij proszę o wielki i wszechwiedzący w czasy na sss czy wst i powiedz ile ich tam jest i z jakimi czasami a wtedy bedziesz mogł mówic czy jedzie czy nie jedzie.... powiedz też gdzie się zale że samochód robi kiepskie czasy ?
napisałem ze tomka rs4 jest lzejszy od mojego o 80 kg a zrobił taki sam czas jak ja przy podobnych parametrach KM/nm (oczywiscie na tych samych zawodach)
ciesze sie aw ze potrafisz sie smiac z zartów kolegi - bo tresci merytorycznej w tej wypowiedzi nie było zadnej - ciesze sie ze dostarczam ci powodów do smiechu bo to podobno zdrowe
szkoda nawet gadać
napisałem ze tomka rs4 jest lzejszy od mojego o 80 kg a zrobił taki sam czas jak ja przy podobnych parametrach KM/nm (oczywiscie na tych samych zawodach)
ciesze sie aw ze potrafisz sie smiac z zartów kolegi - bo tresci merytorycznej w tej wypowiedzi nie było zadnej - ciesze sie ze dostarczam ci powodów do smiechu bo to podobno zdrowe
szkoda nawet gadać

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
87kg
bolo - planujesz na wiosnę 500+?
bolo - planujesz na wiosnę 500+?
Ostatnio zmieniony 2011-01-16, 15:43 przez Nikolas, łącznie zmieniany 1 raz.
jakbys jezdzil troche po zawodach a nie tylko snul przed monitorem, to bys wiedzial. Po drugie roznica miedzy sedanem(aw69) a avantem(moim bylym w Recaro) to niecale 40kg ale z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac tak, jakby bylo to z 500kg. Nie pisz ze sie nie zalisz, bo sie zalisz. Na tym forum, na RF, wszedzie podkreslasz jaki to masz ciezki samochod i jak ci bedzie ciezko walczyc z konkurencja. Dlatego ci pisze, masz tak samo ciezki jak wszyscy.bracus pisze:ile s4 w avancie ściga się w zawodach w PL ?