s4-bolo

Moderatorzy: buba, Mod-Team

kosiniak

Post autor: kosiniak »

bracus pisze:hehehe :) mogę pokazać kwitek :-D 1660 kg (z połową baku)+124,7 kierowca - nie wiem czy najcięższe na świecie ale np. wiem że RS4 Tomka z którym byliśmy na zawodach w Lublinie 1580 waży
ja nie wiem nad czym ty sie caly czas uzalasz? ja mam oske ktora wazy 1580kg, ty masz awd wazace 1660kg a zachowujesz sie jakby wazylo conajmniej 3 tony, to ze nie jedzie, to nie wina tej masy :) Ona wazy dokladnie tyle samo ile kazdy s4 avant, pojmujesz?
aw69

Post autor: aw69 »

to ze nie jedzie, to nie wina tej masy :) Ona wazy dokladnie tyle samo ile kazdy s4 avant, pojmujesz?
buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahahaha
Obrazek
kosiniak

no bo taka prawda, ja tez waze ponad 120, Adas ty ile, 100? i nigdzie sie nie zale ze mam slabe czasy bo auto wazy 1600kg! a gdzie nie zajze to Bracus sie uzala jaki on pokrzywdzony bo tyle wazy i samochod tez taki ciezki. Jak to jest taka przeszkoda to moze pora zaczac odchudzac a nie leczyc kompleksy na forum?
bolo-s4
Tytuł użytkownika: BOLO-S4
Post autor: bolo-s4 »

Panowie przy konkretnej mocy waga to pikuś -musi zapier....ć auto
Jak ktoś ma jakąś moc z D... to nie powiraszkuje
Rafał

Post autor: Rafał »

Ja tez ponad 100kg warze ;-) ooo to może własnie dlatego tak mi duzo pali :-D
Ale jedzie dobrzee hehe mi tam pasują osiągi ciezkiej eski
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

ważę :lol: ale się spaśliście :lol: ja na szczęście ważę mało bo tylko 95 kg :lol:, nasze wagi w autach powyżej 400 KM i 500 NM nie robią jakieś masakry, co innego jeśli siądzie się w dupowozie 85 KM :mrgreen: :lol:
bracus
Post autor: bracus »

nie mam zamiaru walić off topa ale powiedz o wielki znawco leczenia kompleksów ile s4 w avancie ściga się w zawodach w PL ? zerknij proszę o wielki i wszechwiedzący w czasy na sss czy wst i powiedz ile ich tam jest i z jakimi czasami a wtedy bedziesz mogł mówic czy jedzie czy nie jedzie.... powiedz też gdzie się zale że samochód robi kiepskie czasy ?
napisałem ze tomka rs4 jest lzejszy od mojego o 80 kg a zrobił taki sam czas jak ja przy podobnych parametrach KM/nm (oczywiscie na tych samych zawodach)
ciesze sie aw ze potrafisz sie smiac z zartów kolegi - bo tresci merytorycznej w tej wypowiedzi nie było zadnej - ciesze sie ze dostarczam ci powodów do smiechu bo to podobno zdrowe
szkoda nawet gadać :-/
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Awatar użytkownika
CoLo

Post autor: CoLo »

aw69 pisze:FIS mozna skalibrować pod dowolnie podczas strojenia...
Dokladnie, przy zmianie wtryskow trzeba zrobic kalibracje zeby FIS "w miare" dobrze pokazywal. NOSB konkretnie napisal czemu...

Pozdro
1.8T with FP WHITE inside ;) AEB with ME 7.5
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

cenzura jakie spaślaki jeżdżą S/RS :shock:

jest ktoś poniżej 90kg :lol:
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

87kg

bolo - planujesz na wiosnę 500+?
Ostatnio zmieniony 2011-01-16, 15:43 przez Nikolas, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gracjan

Post autor: Gracjan »

Ja ważę poniżej 90 KG :-P

Auto robi robotę.
kosiniak

bracus pisze:ile s4 w avancie ściga się w zawodach w PL ?
jakbys jezdzil troche po zawodach a nie tylko snul przed monitorem, to bys wiedzial. Po drugie roznica miedzy sedanem(aw69) a avantem(moim bylym w Recaro) to niecale 40kg ale z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac tak, jakby bylo to z 500kg. Nie pisz ze sie nie zalisz, bo sie zalisz. Na tym forum, na RF, wszedzie podkreslasz jaki to masz ciezki samochod i jak ci bedzie ciezko walczyc z konkurencja. Dlatego ci pisze, masz tak samo ciezki jak wszyscy.
edi_nt

Post autor: edi_nt »

buba pisze:cenzura jakie spaślaki jeżdżą S/RS :shock:

jest ktoś poniżej 90kg :lol:
To ja będę pewnie jednym z najlżejszych użytkowników esek:) 73kg.
aw69

Post autor: aw69 »

nie wiem gdzie ważyliscie auta....ale wydaje mi sie baaaardzo mało prawdopodobne, a wręcz niemożliwe aby RS4 B5 ważyło mniej niż S4 B5. Albo coś wam sie pomyliło albo coś waga z dupy pomiar dała
Obrazek
bolo-s4
Tytuł użytkownika: BOLO-S4
Post autor: bolo-s4 »

Brakus na wagę jest sposób-moc ,moc
Niko mi wystarczy ,planowałem +400 wyszło tyle to trudno niech będzie,wiem (o co kaman) i można by było powalczyć o 500 ale to tylko cyferki a ja jestem emeryt i już mam wnuka
A wtryski Witek kalibrował
ODPOWIEDZ