Lużne o cenach naszych aut
ja swoje obecne audi znalazłem w DE. wsiadłem do auta z adresami luda chcących sprzedać cztery kółka i pojechałem w europę. minusem była słaba znajomość angielskiego (albo moja nieznajomość niemieckiego
). pojeździłem, pooglądałem i przytargałem (oczywiście na zasranym RF było wielkie zdziwko że mam czas- a to tylko chęć i organizacja).
cena oczywiście musiała mieć swoje uzasadnienie w powiązaniu z kondycją gruzu.
a co do kolekcjonerstwa to papol kup RS2 w sedanie. wtedy przyznam rację co do wyjątkowości.

cena oczywiście musiała mieć swoje uzasadnienie w powiązaniu z kondycją gruzu.
a co do kolekcjonerstwa to papol kup RS2 w sedanie. wtedy przyznam rację co do wyjątkowości.
- wujek 2pac
kolekcjonerskie jak najbardziej rs-4, ale zadbane s4 jak najbardziej jest unikatowym autem...sokol22 pisze:papol daj spokoj gdzie tu te auta kolekcjonerske zaczynaja byc rozumiem auta serii RS ale nie S4, golf vr6 to tez auto kultowe czy inne usportowione auto ktore jest masowo produkowane ?
chociażby przez to, że nie jest łatwo dostępnym autem
bodajże 3 sztuki na świecie. jedna jest własnością audi, dwie w krajach z ropą naftową pod ziemiąwujek 2pac pisze:Z RS2 w sedanie to juz chyba niemozliwe do dostania. Jakies bogate zboczuchy juz dawno pozamykali je w swoich stodolach![]()
"Zwykla" RS2 mysle, ze juz moze byc

nie napisałeś za 20 tylko za 25tyś:)buba pisze:Ja juz napisalem ze za dwie dychy oddam i nic :-\
możesz dać więcej zdjęć:)
http://allegro.pl/audi-s4-b5-i2398545079.html