Michał S4 pisze:hahaha, stage II według Sida, jesteście boscy umieram ze śmiechu
No ja tez sie posmieje .To znaczy sie mam serie z softem,intercoolerami , wydechem i paroma innymi.Jesli tak jest poprawniej niech zostanie.Pisze stage II bo na USA forach tak zrobione auta sa wlasnie oznaczane jako stage II widocznie pomylka.Nie wiem dokladnie uczciwie mowiac ale to nie znaczy nic bo i tak jestem zadowolony z osiagow w tym momencie.
ja tam nigdzie nie pisałem o jakimś stage II
zresztą to co mam na stronie pisane było kilka dobrych lat temu gdzie tematy o 2,7 bi były jeszcze daleko w dup%$^^&
Michał S4 pisze:hahaha, stage II według Sida, jesteście boscy umieram ze śmiechu
No ja tez sie posmieje .To znaczy sie mam serie z softem,intercoolerami , wydechem i paroma innymi.Jesli tak jest poprawniej niech zostanie.Pisze stage II bo na USA forach tak zrobione auta sa wlasnie oznaczane jako stage II widocznie pomylka.Nie wiem dokladnie uczciwie mowiac ale to nie znaczy nic bo i tak jestem zadowolony z osiagow w tym momencie.
Fajnie ze sa jeszcze normalni ludzie i potrafia sie cieszyc z set up-u na k03 ... kurde az boje sie pomyslec jak to musialo jechac beznadziejnie w serii . Pewnie w przyszlym sezonie i tak przesiadziesz sie na wieksze sprezarki . pozdro i gratulacje pierwszego etapu
Wiedzialem ze pytanie padnie o paliwo , jechalem wlasnie tankowac i mam kawalek prostej to odrazu film skrecilem.Teraz jest juz pod korek.
[ Dodano: 2012-10-11, 22:26 ]
SID pisze:ja tam nigdzie nie pisałem o jakimś stage II
zresztą to co mam na stronie pisane było kilka dobrych lat temu gdzie tematy o 2,7 bi były jeszcze daleko w dup%$^^&
Chodzilo o ta rozpiske co i do jakiej mocy robi sie motory,myslalem ze to sa wlasnie te stage , widocznie nie dokonca to rozkminilem.
covall pisze:Jak chcesz się shamować to musisz trochę wcześniej dać znać Witkowi
( do końca miesiąca prawie wszystko zaklepane )
raczej nie u niego... prosilem go o jakis termin juz pare razy mailowo i nigdy mi nie odpisal.
za to na pytania o termin na soft odpowiada bardzo szybko...