luk448 pisze:Nowe pokolenie, młodzi wilcy cenzura w te chinole.ale pakuj. Ze dwa razy motor z budy wyrwiesz to Ci przejdzie ochota nawet na chińskie żarcie
imhotet pisze:kup sobie ori core, chinskie zeliwa i dawce k03, rozwierc muszle na wymiar do K04 koła gruszki przełóż.
dawca ~400
zeliwa ~700
ori core u sida 1800
roztocznie i zlozenie 200 zł
i masz jak ori k04 tylko za 2/5 ceny
I to jest sensowne rozwiązanie :)
Dziękuję!
Nie każdy wyjmie silnik i wymieni turbiny, więc i ten koszt trzeba doliczyć, a mały pewno nie jest. Więc jak trzeba zrobić to kilka razy to już jest spory koszt i tak kolorowo już nie będzie...
Też nie jestem za takim rozwiązaniem z jednego powodu:
Niech takie turbo spierdoli się zaraz po wsadzeniu do budy to co wtedy? Jeden powie że to przez zle roztoczenie, drugie że wina cora, trzeci że kurva coś tam itd. I zacznie się zwala ie winy z jednego na drugiego. Ja bym już wolał aby torbo robiła i składała jedna firma.Zawsze jesteś w stanie cokolwiek ugrać.
luk448 pisze:Też nie jestem za takim rozwiązaniem z jednego powodu:
Niech takie turbo spierdoli się zaraz po wsadzeniu do budy to co wtedy? Jeden powie że to przez zle roztoczenie, drugie że wina cora, trzeci że kurva coś tam itd. I zacznie się zwala ie winy z jednego na drugiego. Ja bym już wolał aby torbo robiła i składała jedna firma.Zawsze jesteś w stanie cokolwiek ugrać.
chyba kolego nigdy turbiny rozłożonej nie widziałeś ze tak wymyślasz ;)
dbojar przy ori k04 to silnika nie trzeba wyciągać ?:)
znam ze 20 osób które jezdzi na takim setupie, ale Wam nie każe przecież tego robić. Chłopak chciał tańszą opcje to mu ją podałem na telerzu.
imhotet, nie wymyslam widzialem nie jedna ale ja np nie jestem za takim rozwiazaniem.Wolalbym to zlecic jednej firme niech ogarnie calosc niz sie tak pierdolic.Ale przeciez kazdy a swoj cyrk i swoje malpy wiec kazdy robi to jak chce
luk448 pisze:imhotet, nie wymyslam widzialem nie jedna ale ja np nie jestem za takim rozwiazaniem.Wolalbym to zlecic jednej firme niech ogarnie calosc niz sie tak pierdolic.Ale przeciez kazdy a swoj cyrk i swoje malpy wiec kazdy robi to jak chce
noooo ale tam na prawde sie nie ma co rozpaść ;) wszystkie ruchome części sa w core które jest całe oryginalne, a muszle przetoczyc i przykrecic zeliwo to każdy potrafi :) anyway kazdy robi jak chce